Gépeiket elsősorban skandináviai, szélsőséges felhasználási körülményekre tervezik, emiatt az ELHO gépek minden műszaki megoldása nagy mennyiségű termény gyors, hatékony, gazdaságos és tiszta betakarítását szolgálja.

Tárcsás kasza-kombinációk

ELHO

Kiemelkedő hatékonyság, tiszta termény, egyszerű kezelhetőséggel.

Kattintson a képre részletes információkért!
A videó megtekintéséhez kattintson IDE!

Minden kasza az ELHO díjnyertes hidro-pneumatikus tehermentesítőjével - HydroBalance - szerelt. Ez a rendszer, könnyed és pontos talajkövetést biztosít a vágórészeknek, gyorsan reagál a talaj egyenetlenségeire, egyszerűen állítható különböző talajviszonyokhoz. A minimális talajterhelés eredménye a lehető legtisztább termény, üzemanyag-megtakarítás mellett.

A kaszák nagy szilárdságú acélprofilokkal merevített, erősített vágórésszel kerülnek forgalomba, így ezek a gépek szélsőségesen rossz területeken is nagy területteljesítményt és tiszta vágást biztosítanak.Az ELHO szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel kínálja kaszáit. Az ELHO félkör profilos kovácsolt acél ütőujjakkal szerelt szársértője, az állítható ellentartóval, kíméletes és rendkívül hatékony szársértést biztosít.

Arrow 9000 Delta/9,0 m munkaszélesség

Az Arrow 9000D típust a kaszálást nagy területen vagy bérmunkában végzők számára fejlesztették. Nagy munkateljesítményű gép, optimális súlyelosztással, kiváló kezelhetőséggel és az ELHO Hydro Balance tehermentesítő-csillapító rendszerével, és hidraulikus ütközésbiztosítással.Közepes teljesítményű traktorokkal (120-180 kW) is kiváló munkateljesítményt nyújt.

ELHO

A SideFlow csigás rendrehordó veszteségmentes, hatékony betakarítást biztosít.

Kattintson a képre részletes információkért!
A videó megtekintéséhez kattintson IDE!

Arrow 10500 Delta/10,5 m munkaszélesség

A 10,5 m munkaszélességű kasza-kombináció alapkivitelben tartalmazza az ELHO automata hidro-pneumatikus tehermentesítését (AutoBalance), ami nagy munkasebesség mellett is gyors és pontos talajkövetést, a területi és a betakarítási körülményekhez automatikusan állított talajterhelést, ezáltal tisztább terményt biztosít. A gép egységeinek működtetését az ELHO Opus elektronikus kezelőpanellel végezheti, teljesen automata vagy manuális üzemmódban.

Természetesen lehetőség van a beállítási értékek módosítására akár munkavégzés közben is. A vágóegységek automata hidraulikus ívkompenzációval biztosítják a veszteségmentes kaszálást, a munkaszélesség 9,4 m-10,5 m között fokozatmentesen állítható. A hajtási egységekbe épített szenzorok, túlmelegedés esetén figyelmeztetik a kezelőt. A GPS támogatás pontos, gazdaságos és gyors betakarítást eredményez.

Arrow 10500 Delta TwinTrac

Az ELHO, tolóüzemmel rendelkező (ReverseDrive), traktorokhoz kínálja a 10500 Delta, frontkaszával egy hordozókeretre kapcsolt kombinációját. Ez a kialakítás az önjáró betakarítógépek hatékonyságát és kezelési komfortját kínálja, kedvezőbb költségek mellett.

ELHO

ELHO OPUS vezérlőegység

A 10500 Delta típusok beállítása és működtetése az Opus elektronikus egységgel végezhető. 
- a vágórészek automatikus kiemelése-süllyesztése fordulóknál, GPS támogatással
- automata ívkompenzáció, GPS alapján
- jelzi a fő egységek túlmelegedését

Rendképzők/rendforgatók

ELHO

Extra minőségű, szennyeződésmentes takarmány, nagy területteljesítmény mellett.

Kattintson a képre részletes információkért!
A videók megtekintéséhez kattintson IDE és IDE!

Az ELHO több évtizede fejlesztett és gyártott forgókosaras rendszere az egyik legjobb megoldást nyújtja az extra minőségű takarmány biztosításához. A hidromotorral forgatott kosarak nem húzzák a terményt a talajon, hanem folyamatos feldobó mozgatással terelik a középvonal felé. Ennek a megoldásnak köszönhetően a termény mentes marad a szennyezőanyagoktól (kő,föld,trágya), amelyek a minőségét ronthatnák. A kosarak forgatási sebessége fokozatmentesen állítható, így minden fajtájú és állagú termény rendkívül kíméletes kezelésére alkalmas.

A gépek jól formázott, jól szellőző rendet képeznek melyben a baktériumfertőzés előfordulása töredékére csökken. A gépek meghajtási igénye mindössze 25-35 l/perc, ezért kisebb teljesítményű traktorokkal is megbízhatóan használhatók .A munkaszélesség akár menet közben is fokozatmentesen állítható a termény mennyiségének vagy a rend szélességének függvényében. A rendkívül egyszerű konstrukció, egyszerű kezelést, minimális szerviz igényt, és megbízható működést biztosít.

Bálafóliázók, bálázó-fóliázók

ELHO

Tiszta, gyors és gazdaságos betakarítás, a maximális minőség érdekében.

Kattintson a képre részletes információkért!
A videó megtekintéséhez kattintson IDE!

Az ELHO függesztett és vontatott csomagolói 1,0 -1,8 m bálaátmérőig teszik lehetővé takarmánybálák megbízható, tartós fóliázását. Az OnlinerPro 125 új, fixkamrás bálázó-csomagoló kombinációja (max. 1,25 m bálaátmérő), az ELHO összes fontos műszaki fejlesztését tartalmazza. Ezekkel a gépekkel biztosítható a termény gyors, gazdaságos bálázása és fóliázása, a minőségromlás megelőzésére.

- Széles felszedőegység, pontos aprítással, egyenletes adagolással a gyors és megbízható minőségű bálázás érdekében
- Új fejlesztésű hidraulika rendszer Sauer-Danfoss hidraulikus egységekkel és ELHO/Wachendorff hidraulikus vezérléssel
- Az OnlinerPro az ELHO Opus elektronikus vezérlőegységével kerül forgalomba. Az Opus egységgel vezérelheti a bálázás(felszedés, bálaátmérő, kések kenése, hálózás, stb.) és a csomagolás beállításait is.- A kettős szatellitkaros kialakítás rendkívül gyors csomagolást tesz lehetővé. Az érzékelő szenzorok biztosítják a folyamatos csomagolást fóliaszakadás esetén vagy ha az egyik karról elfogy a fólia.
- Természetesen lehetséges a fóliázás nélküli bálázás is, ilyenkor a gép egyszerűen lebillenti a kész bálát a csomagolóasztalról.

Bálaaprító-kiosztók

ELHO

Elektronikus vezérlés: pontos adagolás, egyenletes aprítékméret, megbízható működtetés.

Kattintson a képre részletes információkért!
A videók megtekintéséhez kattintson IDE és IDE!

Az ELHO függesztett és vontatott kivitelekben gyártja bálaaprító-kiosztó gépeit. A gépek alkalmasak kör és szögletes takarmánybálák aprítására és kiosztására, valamint szalmabálák alomként kiszórására.

Az ELHO gépeiről további részletes információkat találhat honlapunkon és az alábbi elérhetőségeken:

www.elho.hu
ELHO 2017 prospektus (PDF)

Importőr Kereskedő partnereink
Nyugat-Magyarország Kelet-Magyarország
AGROWOLF KFT. GRAVETTI KFT. STARTAGRO KFT.
Wolf Miklós Nagy László Tóth Róbert
20/333-3444 30/992-6830 20/390-6190
agrowolf.hu gravetti.hu startagro.hu
agrowolf@externet.hu nagy.laszlo@gravetti.hu toth.robert@startagro.hu