Gál Istvánnal, a GI-GA Farm Kft. ügyvezetőjével beszélgetek, miközben egy Zetor Proxima traktort készítenek fel az átadásra.

Zetor traktor

"A megbízhatóság megmaradt, a márka hagyománnyá vált, a technika és technológia pedig egyre kényelmesebb, ergonómikusabb és szebb kivitelű lett."

– Jó hírekkel hívtál fel, amelyeket máris továbbítunk olvasóink felé – azonban, mielőtt belevágnánk a mai téma közepébe, mondj kérlek néhány gondolatot a Zetor-helyzetről. Hogyan változott a hazai gazdálkodói érdeklődés, mennyire "Zetorosok a magyar termelők"?

– Határozottan Zetoros a magyar gazdatársadalom – nem csoda, hiszen ez a márka tradicionálisnak számít hazánkban és már a régi rendszerben is ez a piros traktormárka volt a "megbízható, kényelmes, könnyen kezelhető" típus. – Így ismerték meg a gazdák a Zetorokat, és ez a sok kedvező tapasztalat egyre inkább beleégett a szakmabeliek tudatába. Ahogy teltek-múltak az évek, a megbízhatóság megmaradt, a márka hagyománnyá vált, a technika és technológia pedig egyre kényelmesebb, ergonómikusabb és szebb kivitelű lett.

A GI-GA Farm Kft. életébe 2022-ben robbant be ez a jól ismert márka, ekkor ugyanis a Steyr traktorok mellé felvettük a palettára a Zetort is. Amikor elkezdtünk gondolkodni egy a kis- és közepes gazdaságok számára rendkívül jó ár-érték arányú és nagyon megbízható univerzális traktorban, akkor gyorsan kiderült, hogy a legjobb döntés a Zetor lesz, hiszen ezeket az erőgépeket bármikor nyugodt szívvel ajánlhatjuk több lóerőkategóriában.

Zetor traktor a szántóföldön

A Zetor traktorok komoly előnye az alacsony üzemeltetési költség.

A GI-GA Farm Kft. hitvallásába mindig beletartozott, hogy csak magas technikai tartalommal rendelkező, ugyanakkor kezelőbarát kialakítású, kényelmes és kiváló ár-érték arányú gépeket kínálunk partnereinknek. Szerencsés egyezés volt, hogy mindezek mellett a palettánkról hiányzó traktorkategória betöltésére is a Zetor bizonyult a legjobb választásnak.

Szűk egy év elteltével sikerült a Zetor márkával is beépülnünk a köztudatba – egyre több termelő ismeri fel országszerte, hogy a GI-GA Farm már a Zetorosok számára is biztos pont és alkatrészbázis egyben.

– A korábbi cikkünkben részletesen bemutattad azokat a technikai paramétereket, amelyek egyedivé és hihetetlenül takarékosan üzemeltethetővé teszi a Zetorokat.

– Szakmai tartalom terén csak jó hírünk van. A megbízhatóság és a hihetetlenül alacsony üzemeltetési költségek változatlanul fő ismérvei a Zetor traktoroknak. Valljuk be, hogy a mai világban ezek közül mindkettő kulcskérdés és fő szempont a gazdálkodók számára egy-egy gépberuházás előtt.

Azóta az újdonsült Zetoros gazdálkodóink is alátámasztották, hogy egy Zetor traktor üzemeltetési költsége mindössze 30-40% sok más traktormárka költségeihez képest ugyanabban a lóerő-kategóriában. Gondolok itt az olajok és zsírzóanyagok áraira, plusz a

gyártó által vállalt 2 év teljes körű garanciára új traktor vásárlása esetén.

Zetor Forterra traktor

Zetor Forterra traktor

Tudom, hogy beszéltünk már róla, mégsem lehet elég sokszor említeni a Zetorok olyan egyedi technikai előnyeit, mint például:

  • a Zetor ECO automata váltót, amely rendkívül jó fogyasztást biztosít, például közúti szállításnál is, hiszen alacsonyan tartja a fordulatot, vagy
  • a hagyományos adagolós rendszerű STAGE 5-ös Zetor motorokat, amelyek ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően garantáltan megbízhatók és hosszú élettartamúak – az alacsony üzemeltetési költségek mellett is.

– Térjünk rá azokra az ajánlatokra, újdonságokra, amelyekkel a már meglévő és az újdonsült Zetorosoknak szeretnétek kedvezni!

– Akik új traktor vásárlásán gondolkodnak, számukra nagyszerű híreink vannak, ugyanis nálunk készletről vásárolhatnak akár Forterrát, akár Proximát is különböző felszereltséggel.

A traktorok vételárát még mindig sikerül a 2022-es árakon jegelve tartani, amely lehetőség mellé kedvező finanszírozást is biztosítunk igény esetén, így jelképes önerővel el lehet vinni és munkára lehet fogni az új erőgépet.

Zetor traktor kaszálás közben

Zetor traktorok készletről, 2022-es áron a GI-GA Farmnál.

Nagyon fontos üzenetünk van a már régebbi Zetor traktorral rendelkező gazdálkodók számára is, hiszen

komoly alkatrészraktárral és felkészült szervizcsapattal állunk rendelkezésre a korábban vásárolt modellek esetében is.

Aki a régebbi Zetor traktorját szeretné újabbra cserélni, ne habozzon, keressen fel minket és találjuk ki közösen a legjobb megoldást.

Nagyon várjuk és reméljük, hogy a 2023-as évre is számíthatunk gépbeszerzési pályázatokra a kis- és közepes gazdálkodók számára. Teljes körű pályázati ügyintézéssel és akár kombinált finanszírozással is segíteni tudjuk a termelőket – akkor is, ha esetleg még visszamaradt precíziós pályázattal rendelkeznek.

Zetor Proxima traktor

Zetor Proxima traktor

– A Zetorokat idén is ki lehet próbálni nálatok?

– Nem csak nálunk, hanem – komoly érdeklődő esetén – a kiszemelt traktorra demózási lehetőséget biztosítunk a gazdálkodó saját üzemi körülményei között, a dunántúli régióban. Hiszünk benne, hogy a Zetorokkal nem okozhatunk csalódást, bármely adottságok között is gazdálkodjon a partnerünk!

Aki 25-170 lóerő-kategóriában gondolkodik, hívjon fel minket és teszteljen egy Zetor traktort a saját gazdaságában!

GI-GA Farm Kft.

+36 70 369 4158
+36 20 824 4887
+36 70 940 4233

2884 Bakonyszombathely, Baross G. u. 11.
GPS: N47.4760031' E17.9559415'