A legkelendőbb modell a STEYR 6150 Profi CVT volt, egy hathengeres, 150 lóerős, sokoldalú traktor, amely a STEYR S-Control™ CVT fokozatmentes sebességváltójával van felszerelve, és amelyet úgy terveztek, hogy maximális üzemanyag-hatékonyságot, valamint könnyű kezelhetőséget biztosítson minden alkalmazás során – olvasható a CNH weboldalán.

"A kihívásokkal teli gazdasági időkben az emberek olyan tényezőkre támaszkodnak, mint a termékminőség, az ár-érték arány, a gazdasági hatékonyság, a mérnöki innováció és a megbízható kereskedőpartnerek" – véli Gunnar Hauser, a STEYR ausztriai üzleti igazgatója. – "Ezek a tényező egyértelműen befolyásolták az osztrák traktorvásárlók döntéseit 2023-ban. A legjobb szolgáltatási színvonalat, a modern és hatékony technológiát vezető globális csoportunk tapasztalata, csúcskategóriás gyártása és elkötelezett helyi kereskedőpartnereink garantálják. A STEYR traktor vásárlása azonban túlmutat egy funkcionális gép megvásárlásán. Érzelmi elkötelezettséget is jelent, mivel a márka hosszú, gazdag, több mint 75 éves múltra tekint vissza."

Steyr

Gunnar Hauser, a STEYR ausztriai üzleti igazgatója – forrás: CNH

Hauser hozzátette: hálával tartoznak elsődleges gyártási és mérnöki csapataiknak a STEYR iránti megingathatatlan elkötelezettségükért. Elkötelezettségük ugyanis közvetlenül hozzájárul figyelemre méltó eredményeikhez.


"Erőfeszítéseik nélkül nem tudtuk volna megírni piacvezető szerepünk tartós sikertörténetét. Fáradhatatlan elkötelezettségük kulcsszerepet játszik ügyfeleink belénk vetett bizalmának fenntartásában. Ez azt is biztosítja, hogy ügyfeleinket folyamatosan első osztályú traktorokkal lássuk el, amelyekre a körülményektől függetlenül támaszkodhatnak" – szögezte le.