Hosszú utat járt be a Gere család 7 generációval ezelőtt indult vállalkozása. Gere Attila feleségével, Katalinnal 1978-ban, Csillagvölgyben kezdte meg a gazdálkodást, melynek területe mára több mint 70 hektárt ölel fel. A kiváló szakemberekkel és modern gépekkel művelt ültetvényekben biogazdálkodást is folytatnak, amelyhez innovatív gépeket alkalmaznak.

A villányi régió szőlő termesztésére kiváló adottságokkal rendelkező területein speciális erőgépek használata szükséges. A helyi kihívásoknak maximálisan megfelelő Antonio Carraro traktorokat Attila először Ausztriában látta munka közben. Birtokán 1991-ben kezdett dolgozni az első TRX 9400 típusú, megfordítható kormányülés rendszerű ültetvénytraktor.

traktor

A Gere család birtokán 1991-ben kezdett el dolgozni az első Antonio Carraro traktor

A közel 110 éve alapított Antonio Carraro nagyvállalatnál folyamatos a kutatás és fejlesztés. Traktoraiban a legújabb, korszerű megoldásokat és technológiát felvonultató, gazdaságos motorokat alkalmazó cég egyre modernebb berendezéseket gyárt, elsősorban a kertészeti szektor, ezen belül is a szőlő- és gyümölcsültetvények kiszolgálására.

Antonio Carraro

A Gere Birtok legújabb szerzeménye egy TRG 10900 R típusú, ERGIT R sorozatú, 100 LE-s traktor a legszigorúbb EU környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, környezetbarát, Stage IIIB (Euro5), emissziós szabvány szerinti szennyezőanyag-kibocsátású motorral készült. A megnövelt szabad magasság (400 mm) és hátsó kerékméret az egyenetlen, valamint a meredek, köves területeken is könnyed munkavégzést tesz lehetővé.

A TRG modell ACTIOTM kialakítása, a hossztengely menti 15 fokos elfordulás – ami folyamatos, mind a 4 kerék talajjal történő érintkezését jelenti –, ami az Ördögárok-dülő soraiban történő munkavégzés során kiemelkedő előnyt jelent.

traktor

A megnövelt szabad magasság és hátsó kerékméret a meredek, köves területeken is könnyed munkavégzést tesz lehetővé

A gépkezelő munkájának hatékonyságát növeli és könnyíti a proporcionális vezérlésű joystick, ami egyszerű, gyors és pontos hidraulikus eszközvezérlést garantál.

A kiemelkedően hatékony UNIFLEX® felfüggesztési rendszer minimalizálja vonuláskor a munkaeszköz szélsőséges kilengési pontjait. Az innovatív koncepció lehetővé teszi, hogy a munkaeszköz kövesse és alkalmazkodjon a talaj egyenetlenségeihez, úgy, hogy közben megtartja a folyamatos talajnyomást, amely a munkasebesség és a precíz munkavégzés előnyére válik.

Az ESC – elektronikus sebességellenőrző – rendszer szabályozza a motor fordulatszámát és a haladási sebességet; memorizálja a beállított értéket, amely később egy gombnyomással előhívható.

A TRG 10900 R erőgép megfordítható kormányülés rendszere kiemelkedő fontosságú egyes munkaeszközök működtetésénél, például a soraljművelő berendezések használatánál, ami a sorok tőközeinek vegyszermentes, környezetkímélő gyomtalanítását teszi lehetővé.

traktor

A fülke nem csak kényelmes, de a kezelő védelmét és garantálja

A modern, kényelmes, hő- és hangszigetelt, rezgésvédelemmel ellátott túlnyomásos fülke Cat. 4 növényvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, amely védelmet nyújt a kezelőnek a levegőben megtalálható porral, kibocsátott károsanyaggal és diszperz részecskékkel szemben – permetezéskor elengedhetetlen követelmény!

A panoráma fülke lekerekített szélvédői 360 fokos kilátást biztosítanak, a fűtés és a fülkenyomás elektronikus vezérlésű és a tetőrészében kialakított kijelzővel szabályozható.

A XXI. század kihívásainak megfelelő TRG 10900 R traktor is hozzájárul, hogy egy ízletes vacsora mellé kiváló minőségű GERE Merlot bort fogyasszanak – akár otthon, akár a Gere Crocus Hotelben!

További információval kapcsolatban az Agrolánc Kft. mérnök-üzletkötő kollégái készséggel állnak rendelkezésére:
Tel.: 06 27 539 640 
E-mail: info@agrolanc.hu
agrolanc.hu
carrarotraktor.hu

Agrolánc