A sorozat hét modellje 75 és 115 lóerő közötti teljesítményével kompakt, mégis erőteljes megoldást kínál a kihívást jelentő alkalmazásokhoz, az egyszerűségre, kényelemre és a karbonlábnyom-csökkentésre összpontosítva – adta hírül honlapján az AGCO.


A Massey Ferguson 3-as sorozat kínálata magában foglalja a speciális (SP) verzió 75, 95 és 115 lóerős kabinos modelljeit a szőlő- és gyümölcsültetvényekhez; a szűk és alacsony profilú Ground Effect (GE) verzió szintén 75, 95 és 105 lóerős modelljeit fóliasátrakhoz és kis sortávú gyümölcsösökhöz, valamint a szőlő (VI) verzió egyetlen, 95 lóerős modelljét, a legkeskenyebb modellt, mely ideális a hagyományos szőlőültetvényekhez.

traktor

A három változat mindenféle termelői igényt kielégít – forrás: AGCO

A Vinyard verzióval az üzemeltetők a vezetéssel eltöltött hosszú órák során iparágvezető kényelemben részesülnek a kicsivel több mint egy méter széles kabinban, melyet úgy terveztek, hogy könnyen manőverezzen a szűk szőlősorok között. Az innovatív tervezés lehetővé teszi a nagy teljesítményt és nyomatékot alacsony motorteljesítmény mellett a maximális hatékonyság és alacsony zajszint érdekében.

A gazdák választhatnak több bevált átviteli lehetőség közül a MF3 VI.95 és a sorozat többi modelljének igényeinek megfelelően az egyszerű használat, üzemanyag-hatékonyság és egyebek terén.


A kicsit szélesebb speciális verzió egyszerű, megbízható traktort kínál az egyes műveletekhez. A 75 lóerős modellek 3,4 literes, 4 hengeres motorral rendelkeznek, míg a magasabb teljesítmény a 3,6 literes modellel érhető el.

A kiváló üzemeltetői kényelem egy 1,2 méter széles kabin formájában érkezik, amely kiváló alternatíva a piac rendkívül specifikus méretbeli igényeinek kielégítéséhez. A gazdák a 3 SP motorváltozat közel 100 literes üzemanyagtartályával és a feladathoz elegendő erejével nagyobb terület-teljesítményre képes két tankolás között.

A Ground Effect verzió is tartalmazza a MF3 sorozat összes motorváltozatát. A modell kombinálja a keskeny és alacsony profilú méreteket, amelyek ideálisak az idősebb borszőlő és az aszalásra termelő ültetvények követelményeihez egyaránt. A MF3 GE modellek optimális hatékonyságot biztosítanak kisebb zajjal és kevesebb üzemanyag-felhasználással.

Mint a sorozat többi modelljeinél, az MF3 GE lehetővé teszi a gazdák számára, hogy kombinálják a lóerőt és a specifikációkat a nekik megfelelő módon, hogy az a szükséges erőt, sokoldalúságot és kényelmet biztosítsa anélkül, hogy szükségtelen funkciókért kellene fizetniük. Ez a erőteljes, üzemanyag-hatékony megoldás hosszú távú megbízhatóságot, egyszerű használatot és alacsony üzemeltetési költségeket kínál.