Az ANDEST-2005 Bt. alapítása óta a mezőgazdasági talajművelő- és vetőgépek magyarországi kereskedelmének meghatározó szereplője, bizonyos szegmensekben évek óta piacvezető forgalmazója. Céljuk, hogy hosszú távú partneri kapcsolatokat építsenek ki, melyet kiváló minőségű termékekkel, magas színvonalú szolgáltatással, emberközeli kiszolgálással és versenyképes árakkal kívánnak elérni.

Az ANDEST-2005 Bt. immár országos lefedettséggel, importőrként végzi a Farmet termékek értékesítését, szervizelését és alkatrész-ellátását. Jelenleg négy telephellyel rendelkeznek: Győrben, Nyíregyházán, Szolnokon és Cecén várják partnereiket.

Az idei AGROmashEXPO-ra rendkívül színes termékbemutatóval érkeztek.

Újdonságként mutatkozott be a Triton 450 PS tárcsás szántóföldi nehézkultivátor, amely a sekélyebb tárcsás és mélyebb kultivátoros művelés előnyeit egyesíti egy munkagépben.

A Farmet szántóföldi kultivátorpalettája rendkívül széles, a Triton mellett a Duolent, Triolent, Fantom és Terrix sorozatok is rendelhetőek. Egyedülálló technológiai megoldásokat tartalmaz a cég tápkultivátora a Kultis, amely a sorközműveléssel egyidejűleg juttatja ki a gyökérzónába a folyékony műtrágyát.

Triton

Újdonságként mutatták be a a Triton 450 PS tárcsás szántóföldi nehézkultivátort

A Farmet név főként kompaktorairól ismert Magyarországon, de a gyár egyéb értékesített termékeinek darabszáma is intenzíven nő. A kiállításon a hazai piacon vezérterméknek számító Kompaktomat magágykészítő kompaktorokból egy kisebb függesztett és egy nagyobb munkaszélességű félig függesztett változatot is bemutattak.

A Farmet rövidtárcsái, az 510 vagy az 560 mm-es lapokkal szerelt Softer-sorozat, illetve a 620 mm-es lapokkal rendelkező Diskomat főként a tarlóhántás, tarlóápolás munkaműveleteinél használható, de bevethetőek szántáselmunkálásra és magágykészítésre is. Kiváló talajmunkát végeznek a hidraulikus biztosítással rendelkező Digger mélylazítók is, amelyek egyedülálló műszaki megoldásaik, felépítésük és munkaminőségük miatt emelkednek ki a konkurensek közül.

Farmet

Kiváló talajmunkát végeznek a hidraulikus biztosítással rendelkező Digger mélylazítók

A moduláris felépítésű Falcon pneumatikus vetőgéppel vethetünk szántásba, hántott tarlóba, mulcsba vagy hagyományos magágykészítés után. Két növényfaj-, vagy fajta vetése és a műtrágya kijuttatása is lehetséges egy menetben. A Falcon STRIP-TILL technológiában is használható. Az elérhető sortávolságok skálája rendkívül széles, a vevő kívánalmainak megfelelően kiválasztható. A Falcon számos növény vetésére alkalmas, az aprómagoktól a gabonaféléken át akár a napraforgó és kukorica vetése is elvégezhető a géppel, speciális adapter használatával.

Falcon

A Falcon pneumatikus vetőgéppel vethetünk szántásba, hántott tarlóba, mulcsba vagy hagyományos magágykészítés után is

A gépre többféle talajművelő szekció (tárcsás, kapás, kombinátor mezős, forgóboronás) illeszthető. Az elérhető munkaszélességek 3-4 m fix vázzal, 4, 6, 8 m hidraulikusan felcsukható vázzal.

A Falcon kategóriájának egyik legnagyobb magtartályával rendelkezik, az alaptartály 4.000 literes, műtrágya kijuttatás esetén 6.000 literes.

A vetési funkciók irányítását Müller vezérlő elektronika végzi. A kiállításon egy 6 m-es változatot tekinthettek meg az érdeklődők.

Az ANDEST-2005 Bt. ügyfelei nagyra értékelik a magas minőségű termékeket, a megbízható szerviz- és alkatrész-ellátást, a kedvező árakat és finanszírozási lehetőségeket, illetve az ügyfélbarát, rugalmas és gyors kiszolgálást.