A műtrágyapiac romokban: nem elég, hogy az árak többszörösére emelkedtek a tavalyihoz képest, a nagyobb gyártók még így is drágulást és készlethiányt várnak tavaszra, márpedig tudjuk: ha nincs műtrágya, még olyan terméssel sem számolhatunk, mint amilyen 2022-ben volt. Ilyen körülmények között kulcsfontosságú, hogy a megfelelő méretű és minőségű tartályt válasszuk az inputanyag tárolásához, hogy biztosan időben tudjuk kezdeni a tavaszi munkákat.

Több, mint 500 magyar gazda már szavazott: ők a brutális falvastagságú, 10 év 200%-os garanciás Kingspan AgriMaster-ben tárolják a drága inputanyagot!

műtrágya

2 darab 28 000 literes Nitrosol tartály, közel 3 teljes kamionnyi kapacitással

Garantáltan belefér egy teljes kamion, és még plusz hely is marad

A Kingspan AgriMaster legnépszerűbb, 22.000 és 28.000 literes verzióiba is garantáltan belefér egy teljes kamion, körülbelül 19.500 liter folyékony műtrágya, ráadásul előbbibe két teljes IBC, utóbbiba még majd' fél kamion mennyiség belefér, így biztosan nem fordulhat elő, hogy a tartály mellett bosszankodva várjuk az újabb szállítmányt, miközben a közelgő eső előtt végezni szerettünk volna.

Brutális falvastagság, rotációs öntés, 200%-os garancia a totális biztonságért

A Kingspan AgriMaster a jelenlegi legmodernebb technológiával, hegesztések és illesztések nélküli rotációs öntéssel készül és brutális, alul 4 cm, felül 2 cm falvastagsággal rendelkezik, így gyakorlatilag MINDENNEK ellenáll, beleértve az UV-t, a mechanikai sérüléseket és a rágcsálókat is. Nem véletlen, hogy a kizárólagos hazai forgalmazó Derby-Túr olyan garanciát kínál rá, amely információik szerint sehol máshol nem érhető el: ha a Nitrosol tartály rendeltetésszerű használat mellett kilyukad vagy ereszt, 10 éven keresztül nem csak a terméket javítják vagy cserélik, de megtérítik a kifolyt inputanyagot is, ami tekintve, hogy a drágulás miatt akár egy új autó ára is állhat a tartályban, kifejezetten megnyugtató ajánlat!

Kever, leszív, kiadagol, mindezt szerelés nélkül, ez a DT-Nitromix rendszer

Az eredetileg melasz keverésére és kijuttatására megalkotott DT-Nitromix keverőrendszer jelenleg egyedülálló a piacon, hiszen olyan csapokkal, csövekkel és egy 380V-ról működő 450 liter/perc teljesítményű szivattyúval működik, amelyek szerelés nélkül adnak lehetőséget arra, hogy a folyékony műtrágyát szállítókamionból az AgriMasterbe, az AgriMasterből külső tartályba vagy permetezőbe szivattyúzzuk, ráadásul a tárolt anyagot továbbra is szerelés nélkül, adalékolás vagy vízzel való mixelés érdekében meg is tudja kevertetni.

Rendelj most, hogy biztosan legyen miben betárolni a tavaszi műtrágyát!

A műtrágya piacán talán még sosem volt ekkora a bizonytalanság: ahogy egyik gyár megnyit, a másik már zár is be. Most éppen többnyire kettessel kezdődik, de senki nem garantálja, hogy 2023-at már nem 300.000 forint felett kezdi újra az ár.

Épp ezért fontos, hogy mindig legyen extra tárolókapacitás, amivel még akkor is kihasználhatjuk a legjobb árakat, ha a kereskedő az azonnali szállítást kéri is cserébe. A Kingspan AgriMaster 22.000 és Kingspan AgriMaster 28.000 tartályokkal a bombabiztos kialakítás és a kiváló méret mellett az elérhetőség sem probléma, hiszen a kizárólagos magyarországi importőr Derby-Túr-nál hatalmas raktárkészletről, most még pár napos szállítási határidővel választhatsz a Neked legjobban megfelelő típusból, szigorúan a készlet erejéig!

Bővebb információért kattints ide: www.mutragyatarolo.hu

Vagy keresd a Derby-Túr értékesítési szaktanácsadóit a +36 56 354 222-es telefonszámon, és biztos lehetsz benne, hogy közösen megtaláljátok a legjobb megoldást folyékony műtrágyád tárolására!

Derby-Túr