Két új változat

Az új függesztett fronttartály F-DRILL Compact és F-DRILL Maxi néven kapható, 1600 literes, illetve 2200 literes hasznos térfogattal. Mindkettő a Kverneland innovatív ELDOS elektromos adagolóegységével és hidraulikus ventilátoros meghajtásával rendelkezik, amely 1-400 kg/ha kijuttatására képes.

Kverneland

Az új függesztett fronttartály F-DRILL Compact és F-DRILL Maxi néven kapható – fotó: www.ien.kvernelandgroup.com

Az F-DRILL azoknak ajánlott, akik növelni szeretnék a termelékenységet a műtrágya nyolcsoros kukoricavető géppel történő kijuttatásakor. Saját vetőmag-adagoló egységével és 100 mm átmérőjű elosztórendszerével az F-DRILL elülső tartálya számos különböző eszközzel kombinálható, beleértve a Kultistrip, Optima kukoricavető gépet és a Monopill cukorrépavető gépet is.

Amennyiben motoros vetőgéppel kombináljuk, mint a Kverneland E-DRILL vagy F-DRILL, a fronttartály kiegészítő vetőmagtartályként is használható a kísérőnövény termesztéséhez, ezáltal hozzájárul a teljes gépkombináció jobb kihasználásához.

Az F-DRILL kapacitása azt is lehetővé teszi, hogy a Kverneland forgóboronával és egy csoroszlyarúddal kombinálva akár 6 m széles kompakt vetőgépet kapjunk.


Az ISOBUS e-com szoftverrel az F-DRILL plug and play funkcionalitást (egyszerű csatlakozást) biztosít bármely ISOBUS-kompatibilis traktoron keresztül, akár a traktorterminál, akár egy univerzális terminál, akár az IsoMatch Tellus Pro vagy Tellus GO+ terminálok használatával.

Az F-DRILL Duo változata szintén kapható, amely két ELDOS adagolóegységgel és osztott adagolóval rendelkezik.

Forrás: www.agrimachinerynews.com