A Bábolnai Gazdanapokról élőben jelentkeztünk be, ahol Kovács Mátéval, a Derby-Túr Kft. marketing vezetőjével "matekoztunk" egy kicsit, konkrét számokat megtudva arról, hogy mennyit tud spórolni egy gazdálkodó azzal, ha a Derby-Túrtól rendel eredeti osztrák gázolajat.

Máté összehasonlításképpen elmondta, hogy a holtankoljak.hu adatai szerint aznap Bábolna 10 km-es körzetében 637 Ft/l áron kínálta a legolcsóbb kút a gázolajat, míg az OMV nagykereskedelmi ára bruttó 580,21 Ft/l volt. Ez 57 forintos literenkénti különbség, ami kellőképpen jelentős ahhoz, hogy érdemes legyen élni egy saját gázolajtartály beszerzésével, hiszen egy évi 30.000 litert használó gazdálkodó több, mint másfél millió forintot spórolhat csak az árkülönbségen.

Gázolajat tárolni, de miben?

A 9000 literes Kingspan FuelMaster gázolajtartály – ami okostartály funkcióval rendelkezik és wifi-n keresztül ingyenesen továbbítja a legutóbbi 10 tankolás adatait, emellett szintjelzéssel és átfolyásméréssel is rendelkezik – tökéletesen alkalmas arra, hogy kedvező gázolajár esetén a gazdálkodó nagyobb mennyiségű üzemanyagot tároljon be. A tartály ára kevesebb, mint 2 millió forintról indul, a kiállított termék pedig 2.050.000,-Ft + ÁFA áron elérhető szigorúan a készlet erejéig. Érdemes minél hamarabb beszerezni, és a gázolajból betárolni, hiszen januártól a jövedéki adó emelése miatt a kutakon akár 40 forinttal is többe kerülhet majd a gázolaj.

Beszélgettünk:

  • az 5000 literes Kingspan Deso tartályról, ami nagyon népszerű termék – 3" szabvány töltőcsatlakozóval,  digitális mérőórával, szintjelzővel, 10 év tartálygaranciával és 2 év teljes körű garanciával rendelkezik
  • az adalékanyagokról, az ECO SMART és az ECO PRO termékcsaládról
  • az 1340-es DESO AdBlue tartályokról, amelyek kaphatóak 5000 literig – kisebb felhasználók számára
  • a Kingspan BlueMaster prémium szériájáról, amelyekben már automata fűtésszellőztetés és automata tankolórendszer is elérhető
  • a konténerkutakról
  • egy új fejlesztésről, a dróntankoló állomás működéséről
  • a szállítható üzemanyagtartályokról

További részletek a videóban.

Ha érdekelnek a lehetőségek, és már idén elkezdenél több, mint ötven forintot spórolni a gázolaj literenkénti árán, KATTINTS IDE!

Derby-Túr Kft.

Telefonszám: +36-56-354-222

Honlap: https://gazolajkut.hu/

Cím: 5400 Mezőtúr, Széchenyi István út 24.

Derby-Túr