A Novara Coop Kft. szeretettel meghívja meglévő- és új partnereit telephely megnyitó ünnepségre, majd ezt követő gépbemutatóra, gazdatalálkozóra, pályázati szaktanácsadásra és családi napra!

Időpont: 2021. május 22., péntek, 10 óra
Helyszín: Novara Coop Kft. Tököl, Csépi út

REGISZTRÁLJON A RENDEZVÉNYRE!

gépbemutató

A Novara Coop családi vállalkozás szeretné közösen ünnepelni a tavaszi munkák beköszöntét – különös tekintettel a szálastakarmány betakarítási időszak kezdetét – amely alkalmából gépbemutatót és családi gazdatalálkozót rendez.

A Novara Coop Kft. mérföldkőhöz érkezett 2020-ban, amikor elkészült újonnan felépült telephelye Tökölön – valamint  határokon átívelő kereskedelmi kapcsolatait is sikerült megerősítenie és gyártói együttműködésekké kovácsolnia.

Mindeközben a Novara Coop Kft. a gazdálkodók számára hiánypótló és egyedülálló mezőgazdasági gépfejlesztéssel- és gyártással lépett a hazai piacra, amely sikerét szép számú eladások, pozitív felhasználói visszajelzések, valamint további folyamatos fejlesztések koronázták meg.

"Van okunk az ünneplésre!" – nyilatkozta Pilisi Andor, a Novara Coop Kft. gép-üzletág vezetője.

Sikereinkért szeretnénk köszönetet mondani a gazdálkodóknak és az önkormányzatok képviselőinek, akiket hosszú évek óta partnereinkként üdvözölhetünk – és természetesen szeretettel várjuk leendő vásárlóinkat is!

Családi vállalkozásunk számára az egyik legfontosabb szempont, hogy olyan gépeket, berendezéseket és eszközöket kínáljunk a mezőgazdasági ágazatok szereplői számára, amelyek segítségével hatékonyabban és gazdaságosabban tudják végezni a mindennapi munkájukat.

A közös ünneplésen túl létfontosságú szempont számunkra, hogy a gazdák maximálisan ki tudják használni a hamarosan megnyíló pályázati és támogatási lehetőségeket, hiszen ezek a termelők számára a versenyképesség javulását jelenthetik.

Mindezek érdekében szakmai gépbemutatónkkal összekapcsolva egész napos pályázati tanácsadást tartunk a telephelyünkön, amelyet bárki térítésmentesen igénybe vehet – előzetes regisztrációt követően.

A gépbemutató mellett lehetőség nyílik az új telephelyünkön testközelből megismerni a teljes termékpalettánkat és akár szakmai konzultációkra is sor kerülhet a külföldi gyártói képviseletekkel.

Az ünnepi hangulatról a Soma Borpince gondoskodik – egész napos borkóstolóval.

Természetesen a rendezvény teljes ideje alatt nagy hangsúlyt fektetünk az aktuális járványügyi korlátozások betartására és partnereink – valamint munkatársaink egészségének megóvására!

Mindenkit szeretettel várunk, nyissuk meg együtt az új szezont egy kis ünnepléssel!

Novara Coop Telephely Átadó Ünnepség és Gépbemutató, Családi Nap

Program

10:00 Ünnepélyes megnyitó

Beszédet mond: Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár

11:30 Állófogadás

13:00 Gépbemutató

  • Novara kasza 3,2 m
  • LS Traktor XP 101
  • Massey Ferguson traktor 6712
  • Massey Ferguson traktor 6713
  • Massey Ferguson RB4170V XTRA körbálázó
  • Massey Ferguson rendsodró RK361DN
  • Massey Ferguson rendterítő TD404DN

A rendezvény teljes ideje alatt lehetőséget biztosítunk pályázati tanácsadásra, amelyre előzetes regisztráció szükséges.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. KÉRJÜK, REGISZTRÁLJON.

Várjuk szeretettel!

További információkért keresse bizalommal kollégáinkat:

Tököli telephely: Tököl, Csépi út 2643/1 hrsz.

+36 30 195 88 76
+36 30 863 93 05

info@novara.hu
pilisi.andor@novara.hu
alkatresz@novara.hu

Siófoki telephely: 8600 Siófok, Marosi út 9.

+36 30 318 39 19

martek.balazs@novara.hu

Szentesi telephely: 6600 Szentes-Kajánújfalu

+36 30 392 3558

szentes@novara.hu