Az AGROTEC Magyarország Kft. széles termékpalettáját tovább bővítette a cseh gyártó ZDT munkagépeivel. A ZDT pótkocsikat az elnyűhetetlenség, a hatalmas munkabírás és a robusztus felépítés jellemzi.

A ZDT NS 23.1-es általunk tesztelt tandem teknős pótkocsiját kormányzott hátsó tengellyel, hidraulikusan állítható vonórúddal, felépítmény-magasítóval és feltekerhető ponyvával látták el a szériafelszereltségen túl. 600-as kerekezése a mostoha körülményeket is könnyedén viseli – gazda legyen a talpán aki az eszköz adta lehetőségeket ki tudja meríteni.

A ZDT NS 23.1-es a márka egyik legstrapabíróbb pótkocsija, amelyet rugózott futómű és a rugózott vonórúd is jellemez – ezek együttesen hozzájárulnak a szerelvény maximális stabilitásához, kényelmesebbé teszik a traktor vezetését, csökkentik a pótkocsi és a traktor sérüléseinek kockázatait.

A BPW tengelyek a hosszú élettartamot és a hibamentes üzemórákat szavatolják. A ZDT NS 23.1-es teljes térfogata 31,5 köbméter, így ez a felépítmény a világrekorder New Holland kombájnok kiszolgálásában is helyt tud állni megfelelő erőgép-kapcsolással.

zdt

New Holland T7.250 Auto Command és a ZDT NS 23.1-es pótkocsi

A géppróba során pótkocsinkat egy extrákkal felszerelt New Holland T7.250 Auto Command traktorral húztuk. A 125-től 240 névleges lóerő teljesítményig terjedő kategóriába sorolható T7-es széria többek között alacsony üzemeltetési költségeiről és sokoldalúan kihasználható variálhatóságáról híres.

A T7-es traktorok remekül csatlakoztathatók a ZDT pótkocsikkal, hiszen kitűnő pótsúlyozhatóságuknak köszönhetően a tömeg-teljesítmény arány változtatásával kisebb és nagyobb vonóerőt igénylő szántóföldi, vagy szállítási feladatok ellátására egyaránt ideálisak.

Az Agrotec Magyarország Kft. szakembereitől bárki rendelhet egyedi fényezésű munkagépeket, amelyek maximálisan harmonizálnak a gazdaság traktoraival!