Az MTE Speciál Kft. eredeti és minőségi utángyártott mezőgazdasági gépalkatrészek kis- és nagykereskedésével foglalkozik. A vállalat életében mérföldkőnek számít, hogy 2014 év végétől az angol FMC gyár kizárólagos hazai képviselete lett, így a termékpalettára felkerültek az FMC váltólamellái is. Az FMC lamellái a gyári alkatrészekhez képest 20, sőt

sok esetben akár 50 százalékkal is olcsóbbak lehetnek,

viszont ehhez az árhoz gyári minőségű termék társul, hiszen az FMC a pótalkaltrészeken túl gyártósorra szánt termékeket is szállít. A legtöbb lamella elérhető „polcról”, viszont a ritkábban használt alkatrészek beérkezési ideje is kedvező, mivel 1 naptól maximum 1 hétig terjed, sőt ha probléma akad egy-egy különleges darabbal, akkor még a méret alapján is rendelhetünk.

Az összeszerelés folyamata az FMC lamelláival  videó: Agroinform.hu

„Az FMC lamellái, úgymint az acél illetve a ferodolos lamellák maximálisan kielégítik a gép által előírt gyári követelményeket”

– mondta Prónai Norbert, a PGM Gépjavító Kft. műszaki vezetője, aki több éve nagy elégedettséggel használja a javítások, vagy akár a komplett felújítások során az MTE Speciál Kft. által szállított alkatrészeket. "Azonban ahhoz, hogy egy utángyártott lamella megfelelően, a gyári minőségűnek megfelelően működjön, az erőgép hidraulikus rendszerének is kifogástalan állapotban kell lennie" – tette hozzá.

Az FMC termékei jó alternatívaként szolgálhatnak, hiszen a kiváló ár mellett szól megbízhatóságuk is, valamint az, hogy a lamellagyártás szűk piacán az angol FMC vállalat top kategóriás gyártónak számít, így a pótalkaltrészeken túl, első beépítésű lamellákat is szállít.

Agroinform YouTube csatorna – Magyarország mezőgazdasági portáljának videói egy helyen.
Csatlakozz hozzánk ITT egy kattintással és egy videóról sem maradsz le!