Az ELIOS 2700/18-250 típusú permetezőgép tartálytérfogata 2700 liter, munkaszélessége 18 méter, szivattyúja akár 250 litert szállít percenként. Az ELIOS gépek azonban megvásárolhatók 16, 18, 20, 21, vagy 24 m-es hidraulikus nyitású, oldalt záródó BDL, vagy BDLA típusú szórókerettel is. A BDLA keretekre a légzsákos kiegészítés utólagosan is felszerelhető.

Mindkét típus (BDL, BDLA) esetében lehetőség van a keret-tagok egyidejű nyitására, jellemzően a traktor saját hidraulikavezérlő karjával, amennyiben az erőgép kevés csatlakozóval rendelkezik. De mivel minden kerettagot önálló munkahenger mozgat, lehetőség van a tagok külön-külön mozgatására is, leginkább egy elektrohidraulikus szeleptömb alkalmazásával.

A szórókereteket érdemes kiegészíteni egy függőleges irányú rezgéscsillapító egységgel is, amelynek erőssége pneumatikusan állítható. Ez a rugózó elem védi a keretet a talaj felől érkező rázkódásokkal szemben, így növelve annak élettartamát, valamint a szórás egyenletességét.
Minden vontatott permetezőgép alapfelszereltsége a nagyméretű tisztavíz átmosató tartály, a kézmosó víztartály, az állítható nyomtávolság.

A permetezőgépek rendelhetők merev vonórúddal, nyomkövető vonószerkezettel, vagy multifunkcionális vonóberendezéssel.

A BARGAM permetezőgépek a legjobb minőségű részegységekkel vannak szerelve, említést érdemelnek az ARAG permetezőgép szerelvények, elektromos szakaszolók, vegyszerbekeverők, az ANNOVI REVERBERI membránszivattyúk, valamint az ARAG és MÜLLER permetezőgép szabályozó computerek és sorvezetők.

Az INTERAT Zrt. magasan képzett szakemberei, szervizszolgálata és nagy raktárkészlete a felhasználók részére növeli az üzemeltetés biztonságát.

Bővebb információ az Interat Zrt. honlapján >>>