A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye szerint hamarosan újra támogatások várhatók az élelmiszeripari feldolgozó középvállalkozásoknak. A támogatásból várhatóan lehetőség lesz új eszközök, gépek beszerzésére, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására is, a Minisztérium alapvető fontosságúnak tartja ugyanis az élelmiszer-feldolgozó ágazat fejlesztését. A támogatott beruházásnak olyan kapacitásbővítést kell eredményeznie, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, illetve javítja a technológiai felkészültséget, versenyképességet és hatékonyságot.

A Doroti Pack Kft. teljesen magyar tulajdonú vállalkozás, mely egyedülálló módon tervez és gyárt egyedi igényekhez és kapacitáshoz igazodó DorPack síkfóliás mélyhúzó vákuumcsomagoló gépeket. Ezen gépek, ár-érték arányban kedvezően vannak jelen a piacon a külföldi cégek hasonló berendezéseihez képest.

doroti

A DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek leginkább élelmiszeripari területen kerülnek alkalmazásra az áruk fóliába való csomagolásakor. Használatuk főként hús-, tej- és sütőipari termékek esetén célszerű, ahol hatékonyan kell csomagolni. A berendezés hivatott arra, hogy a terméknek védelmet és hosszabb eltarthatósági időt biztosítson gazdaságosan és versenyképesen, az ellátási lánc résztvevőinek perspektívájából az elvárt igényeket és ráfordításokat a lehető legoptimálisabban biztosítva.

Széles skálában kínálják továbbá a húsipar feldolgozó berendezéseit, úgy mint, húsdarálók, keverőgépek, kutterek, töltőgépek, szeletelőgépek, tálcazáró csomagológépek illetve kamrás vákuum csomagológépek.

Válassza a Doroti PACK Kft. feldolgozó és csomagológépeit fejlesztéseihez!

További tájékoztatásért és ajánlatért forduljon a Doroti Pack Kft. értékesítő kollégájához!

Pallang Otília
Kereskedelmi és Marketing Manager
Mobil: +36 30/375 29 84
Mail: oti@doroti.hu
Web: www.doroti.hu
DOROTI PACK KFT.
H-8558 Csót, Rákóczi F. u. 74.