A HARDI nem hiányozhatott az AGROmashEXPO kiállításról idén sem, gépeiket az Agroinform stábja az Agroázis Kft. standján csodálhatta meg. Osgyán Lászlóval beszélgettünk sokak kedvenceiről, a prémium minőségű HARDI gépekről, amelyek iránt 2022-ben a precíziós pályázat kapcsán nagy volt az érdeklődés.

A kiállításon egy HARDI Commander 3300 literes, légzsákos gépet mutattak be, ami egyedi megrendelésre 20 méteres kerettel készült. Kormányzott futóművel volt szerelve, az alapfelszereltségét képezi az automata szakaszvezérlés, és mivel ISOBUS-os rendszerű gép, jól beilleszthető a precíziós gazdálkodásba.

A kisebb gazdálkodóknak a tavaszi szezonra már most elérhetőek az egyszerű és megbízható HARDI Ranger vontatott szántóföldi permetezőgépek, de várnak 3000-4000 literes Navigátor gépeket is, amelyek automata szakaszvezérléssel, 24-27 méteres kivitelben lesznek kaphatóak. Akinek egyedi igényei lennének, annak – január végi rendeléssel – az év közepére tudnak néhány darab erejéig Commander vagy Navigátor gépet biztosítani.

Nagyon sokan vásárolták a légzsákos kerettel rendelkező Commandereket, amelyek megtérülő beruházásnak számítanak a nagyobb gazdaságoknál.

Az AGROmashEXPO-n bemutatott HARDI Commander egyedi megrendelésre készült, ahol a gazda nyomkövető futóművet kért annak érdekében, hogy a talajtaposás mértéke csökkenthető legyen. Ez a csúcskategóriás gép légzsákos kerettel, automata szakaszvezérléssel, ISOBUS-os rendszerrel (jelen esetben a gazda a saját traktorán lévő rendszert fogja használni), keretvilágítással rendelkezik.

Ha téged is érdekelnek a HARDI prémium minőségű szántóföldi gépei, keresd a HARDI magyarországi partnereit elérhetőségeik valamelyikén:

AGROÁZIS Kft. – https://www.agroazis.hu/termekeink/szantofold/hardi-permetezogepek

DORKER Kft. – https://dorker.hu/gepek/hardi

Hardi