A növényvédelem célja a növényi kultúrák védelme a káros organizmusokkal szemben. Megvalósítása csak megfelelő szakmai ismeretek birtokában lehetséges. Technikai oldalról az alkalmazott munkagépeknek meg kell felelniük a napi kihívásoknak. Ezek figyelembe vétele nélkül nem lehetséges megfelelő szintű növényvédelem, vagyis hatékony és gazdaságos növénytermesztés. A VOGEL-NOOT permetezőgépek fejlesztésénél nagy szerepet játszik a jövedelmező növénytermesztésnek történő állandó megfelelés. A VN permetezőgépek magasra helyezik a mércét a termelékenység, a minőségi vegyszerezés és a hatékonyság területén.

A VOGEL-NOOT szántóföldi permetezőgép programja

A hazánkban legelterjedtebb VOGEL-NOOT vontatott szántóföldi permetező a MasterSpray IN-280-as típus. Ez a munkavég 2800 literes tartállyal, 6 hengeres, 256 l/min teljesítményű membránszivattyúval és 18 méteres kerettel szerelt. A tisztavizes tartály a piacon egyedülálló módon középen, a vegyszertartályba integráltan van elhelyezve, ami nagyfokú stabilitást kölcsönöz, és természetes hullámtörőként is szolgál. A nagy átmérőjű, fokozatmentes nyomtávállítású, 12,4-46-os kerék sárvédővel, a légfék és a közúti világítás mind munka, mind szállítás közben biztonságot jelent a felhasználónak. A vezérlő elektronika a sebességjeladó és az átfolyásmérő függvényében gondoskodik az állandó vegyszeradagolásról. Az igen jól áttekinthető gép akciós ára a fenti felszereltséggel most 21.500 EUR.

A függesztett gépek közül a VOGEL-NOOT ajánlata a legújabb fejlesztésű MasterSpray ISpro1600. Az 1680 literes tényleges tartálymérettel rendelkező gép 15–27 méteres szórókerettel szerelhető, és 256 l/min teljesítményű 6 hengeres membránszivattyú szolgáltatja a megfelelő nyomást.

Az idei év újdonsága, hogy mindegyik VOGEL-NOOT permetezőgép rendelhető a Müller Elektronik által gyártott Basicpro vagy Comfortpro vezérlő egységgel. Az ISOBUS terminál alkalmazásával megvalósítható többek között a precíz sorvezetés és a különböző alkalmazási térképek felhasználása, mindez akár egy multifunkcionális vezérlőkar használatával. A terminálhoz köthető külső kamerarendszerrel Ön még jobban tudja követni az adott munkafeladatot.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, látogassa meg az alábbi weboldalakat:

vagy keresse gyári kollégáinkat!

http://www.vogel-noot.info/