A Start Agro Kft. a Versatile hazai szakértőjeként gyors, rugalmas szerviz- és alkatrészellátást biztosít minden egyes gép esetében. Ráadásul az alább bemutatott Versatile erőgépekre 5 év vagy 6000 üzemóra kiterjesztett garancia is kérhető.

Miben emelkednek ki a Versatile traktorok a többi erőgép közül?

• vonóerőben
• tömegben
• egyszerűségben
• megbízhatóságban
• versenyképes árban

Miért a Verstaile Delta Track?

• 15 literes Cummins® motor – 650 lóerő 1800-as fordulatszámon

• CAT® TA22 full-powershift sebességváltó és egyedülálló külsőbolygóműves véglehajtás

• Piacvezető hevederes járószerkezet

• Óriási „Deluxe” kabin 4 pontos rugózással

• Optimális teherelosztás – csuklóponti vonórúd bekötés

• Közel 30 tonna önsúly

• Ár: VERSATILE DT610 300.000 € +áfától

Delta track

A Verstaile Delta Track kéttengelyű bogie rendszere kiváló teherelosztást biztosít és csökkenti a terhelési csúcsokat

A DeltaTrack egy úgynevezett „pozitív hajtást” használ, mellyel csökken a súrlódás, a hő és a kopás. A heveder csúszását kizárja a körmös kapcsolat a heveder és a hajtókerék között. A DeltaTrack esetében 6,5 köröm kapcsolódik egyszerre a hajtókerékhez ezzel kiküszöbölve a hajtókerék és heveder közti csúszást. A DeltaTrack használja a piacon elérhető legnagyobb, 8,5 coll széles körmöket, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

Kéttengelyű bogie rendszer: a méretes középső görgők nem állandóan futnak egy vonalban a tengellyel vagy a hajtáslánc egységeivel annak érdekében, hogy javuljon a menetkomfort és a traktor élettartama. A poliuretán bevonat drasztikusan csökkenti a középső görgők kopását és karbantartás igényét a gumiborításhoz képest. A kétirányú ingamozgás kiváló teherelosztást biztosít és csökkenti a terhelési csúcsokat.

Nyomaték optimalizálás. Ez az egyik kulcsa az új 2018-as DeltaTrack sikerének. A Versatile mérnökei létrehoztak egy olyan traktorsorozatot, ami nagyobb vonóerőt és több talajra leadott teljesítményt biztosít…akár 15%-kal többet.

fülke

Óriási, rugózott fülke

A DeltaTrack rugózott fülkéje a járószerkezet optimalizációjával együtt a piac legjobb menetkomfortját nyújtja. A fülke négypontos rugó-lengéscsilapító rendszeren nyugszik, ezt egészíti ki a finomhangolt stabilizátor egység, ami kiküszöböli a rázást és a billegést. Kombinálva a Versatile kéttengelyű bogie rendszerét a rugózott fülkével, egyedülálló egység jött létre, amivel a DeltaTrack kiemelkedik a hevederes járószerkezetű traktorok piacán.

15 literes Cummins motor. A Versatile kizárólag a Cummins motorait építi traktoraiba. Hatalmas erejű és nyomatékrugalamsságú erőforrások.

motor

15 literes Cummins® motor – 650 lóerő 1800-as fordulatszámon

CAT TA22 powershift váltó. A CAT váltója a mezőgazdaságban és az építőiparban, bányászatban is bizonyított már. Robusztus szerkezet, számos piactársánál akár 50%-kal nagyobb tömeggel. És ez a tömeg a hajtásláncban található!

Külső bolygóműves véglehajtás. Csak a Versatile használ a piacon külső építésű bolygoműves véglehajtást. Nincs szükség bonyolult, hatásfokot csökkentő lépcsős hajtóművekre, nehezen szervizelhető, vázon belüli véglehajtásra.

A vonórúd bekötési pontja a csuklópont mögött található. Ezzel a DeltaTrack optimálisan tudja leadni teljesítményét a talajra.

Törzscsuklós, gumikerekes traktor? Akkor Versatile 405 4WD!

• 11,8 literes Cummins® motor – 400 lóerő névleges teljesítmény

• CAT® TA19 full-powershift sebességváltó és egyedülálló külső bolygóműves véglehajtás

• Kat. IV függesztőmű

• Óriási „Deluxe” kabin

• Optimális teherelosztás – csuklóponti vonórúd bekötés

• Közel 19 tonna menetkész tömeg

• Ár: VERSATILE 405 4WD 200.000 € +áfától

Versatile 405 4WD

Gyors munka, extrém körülmények között is

Magyarországon is vannak olyan extrém körülmények, ahol a nehéz-univerzális traktorok nem tudják hatékonyan üzemeltetni azokat a munkagépeket, amiket ideális viszonyok között is 100% terhelés mellett használnak. Emellett egyre szűkebb a talajművelési munkafázisokra rendelkezésre álló idő. A Versatile 4wd traktorokkal ugyanazt a munkát akár fele annyi idő alatt lehet elvégezni mint egy nehéz-univerzális traktorral.

Optimális munkaminőség. Mivel egy nagy teljesítményű törzscsuklós traktor ugyanazt a munkagépet nagyobb sebességgel üzemelteti, a területteljesítmény növekedése mellett a munka minősége is javulni tud. Ez kritikus olyan eszközöknél mint a szántóföldi nehézkultivátorok, rövidtárcsák, amik kifejezetten nagyobb sebesség mellett végeznek szép munkát. Ezzel további munkaműveletek takaríthatók meg, nem igényel a talaj számos további műveletet.

Versatile

Komfortos kabin és egyszerű vezérlés

Munkaerőhiány. Egyre nehezebb képzett szakembereket találni a mezőgazdaságban is. A Versatile traktorok a hatékonyabb, gyorsabb munkával időt takarítanak meg és ezzel akár 1-2 kezelővel kevesebb re van szükség a gazdaságban vagy a meglévő munkaerő átcsoportosítható más műveletekre. Emellett egyszerű, kézenfekvő kezelésüknek köszönhetően vezetőjük gyorsan kiképezhető és csökken a hibás működtetésből származó károk esélye.

Egyszerű, gyors karbantartás. Csökken az állásidő, így a traktor több időt tölt azzal ami a feladata.

Nyomatékos, bivalyerős Cummins QSG 12 literes motor és CAT TA19 powershift váltó. A hajtáslánc végén pedig a Versatile legendás külső bolygóműves véglehajtása.

Kinek ajánljuk a Versatile MFWD traktorokat?

• Akik egyszerű felépítésű, minimális elektronikával ellátott traktort keresnek

A traktorok kezelése egyszerű és kézenfekvő, szinte minden funkció a jobb kartámláról vezérelhető. Ezzel csökken a kezelői képzésre fordított energia és a hibák veszélye.

• Akik csak a powershift váltót tudják elfogadni egy nehéz-univerzális traktorban

Az MFWD  traktorok16×9 full-powershift sebességváltóval vannak felszerleve.

MFWD

16×9 full-powershift sebességváltó, 120 mm-es hátsó tengely

• Akik abban hisznek, hogy a motorteljesítmény alapja a nagy lökettérfogat

Mert a motorteljesítménynek valóban a lökettérfogat az egyik legfontosabb pillére. Miközben számos gyártó 8 liternél kisebb lökettérfogatú motorokat használ akár 400 lóerő teljesítményig, a Versatile MFWD traktorok 9 literes Cummins motorral készülnek. Kimagasló teljesítmény és nyomatékrugalmasság pedig nagy lökettérfogatból ered.

• Akiknek csak a traktor nyers ereje kell felesleges extrák nélkül

motor

A motorteljesítménynek a lökettérfogat az egyik legfontosabb pillére

A Versatile MFWD traktorokat alapvetően talajmunkákra tervezték. Erről árulkodik a közel 15000 kg menetkész tömeg és a 3275 mm-es tengelytáv is.

• Akik az egyszerű, egyértelmű kezelést keresik

A Versatile az egyszerűséget tartja szem előtt gépei tervezésekor, ennek köszönhetően a gyártó a lehető legkevesebb elektronikus vezérlésű komponenst használja.

Versatile

Az MFWD gépeket 9 literes, 400 lóerős Cummins® motor hajtja

Nézzük, mit tudnak az MFWD erőgépek

• 9 literes Cummins® motor – 400 lóerő 1800-as fordulatszámon

• 16×9 full-powershift sebességváltó, 120 mm-es hátsó tengely

• 208 l/min CCLS hidraulika, elektromos szelepek

• Óriási „Deluxe” kabin, 10” érintőképernyős monitor

• 3275 mm tengelytáv, rugózott mellső híd

• Közel 15 tonna menetkész tömeg, 13 tonna önsúly

Ár: 
VERSATILE 365 MFWD: 165.000 € +áfától
VERSATILE 335 MFWD: 155.000 € +áfától
VERSATILE 265 MFWD: 145.000 € +áfától

A Verstaile univerzális gyári robotkormány előkészítéssel kompatibilis márkák: Raven, Trimble, Ag Leader, Topcon, John Deere.

További információ a traktorokról és az akciókról: +36 20 390 6535 vagy www.startagro.hu.