A finnországi Oy ELHO Ab gépeit, 1967-es alapítása óta a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a kiemelkedő anyag- és gyártásminőség, ezekből eredően a nagyfokú megbízhatóság jellemzi. Gépeit a skandináv piacok hagyományosan magas műszaki és takarmány-higiéniai elvárásainak megfelelően fejleszti és gyártja. Az ELHO gépeinek és gépkombinációinak használatával jelentősen növelhető a betakarítás hatékonysága és kiszámíthatósága, a takarmány minőségének növelése és a költségek csökkentése mellett.

Az Agrowolf Kft. 2012 óta hivatalos magyarországi képviselője az ELHO-nak, a gépek értékesítését viszonteladói partnerei segítségével végzi. Az ELHO nagy teljesítményű gépei kiváló választási lehetőséget nyújtanak azoknak a gazdálkodóknak, akik a legmagasabb betakarítási hatékonyságra és extra minőségű takarmányra törekednek.

TÁRCSÁS KASZÁK

kasza

Kiemelkedő hatékonyság, tiszta termény, egyszerű kezelhetőséggel

Kattintson a képre részletes információkért!

Az ELHO széles választékban kínálja hátsó függesztésű, front-függesztésű, vontatott kaszáit és kaszakombinációit (2,4 – 10,5 m munkaszélességekkel). Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége nagy betakarítási teljesítményt, egyszerű kezelést és problémamentes működést biztosít.

Minden kasza az ELHO díjnyertes hidro-pneumatikus tehermentesítőjével – HydroBalance – szerelt. Ez a rendszer, könnyed és pontos talajkövetést biztosít a vágórészeknek, gyorsan reagál a talaj egyenetlenségeire, egyszerűen állítható különböző területi viszonyokhoz.

A minimális talajterhelés eredménye a lehető legtisztább termény, üzemanyag-megtakarítás mellett.

A gyártó minden takarmánynövényhez (fűfélék, pillangósok, rozs, stb.) kínál megfelelő technológiát, szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel szerelt kaszáival. Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze, minden talajon kiváló vágási minőséget, tiszta, gyors és hatékony betakarítást, hosszú élettartamot eredményez.

A gyártó, több kaszájához is kínálja csigás rendösszesítőjét (SideFlow), ami nagy mennyiségű anyag kiméletes és veszteségmentes továbbítását biztosítja. Külön figyelmet érdemelnek az ELHO SideFlow-val szerelt dupla és tripla kombinációi. Ezek a nagy hatékonyságú gépek különösen szenázs készítésénél jelentenek komoly technológiai előnyt a hagyományos rendszerekhez képest. A SideFlow egység fedeleinek nyitásával a gép terített rend létrehozására is alkalmas.

FRONTKASZÁK

kasza

Kattintson a képre részletes információkért!

Az ELHO frontkaszái, kiváló munkavégzési és kezelési tulajdonságokkal rendelkeznek, a gyártó saját fejlesztésű CPS (Centre Pendulum System) függesztési rendszernek és a széria hidro-pneumatikus tehermentesítésnek köszönhetően. Ez a rendszer biztosítja a kiváló talajkövetést, a tisztább betakarítást, a nagyobb munkasebességet és az esetleges akadályok elkerülését. A CPS rendszerrel a vágórész terhelése akár 50%-kal kisebb lehet a hagyományos rendszerekhez képest.

KASZAKOMBINÁCIÓK

Az ELHO nagy munkaszélességű (9,0 m és 10,5 m) triplex kombinációi, egyértelműen előnyös választások lehetnek a betakarítást nagy területen vagy bérmunkában végzőknek, ahol kiemelt szempontok a nagy munkateljesítmény, a megbízható működés, a minimális szervizigény, és természetesen a kiváló minőségű takarmány.

Minden gép az ELHO hidro-pneumatikus tehermentesítőjével és hidraulikus ütközésbiztosítással kerül forgalomba.  Ezek a gépek szintén rendelhetők az ELHO SideFlow rendösszesítővel, ami a nagy területteljesítmény mellett, a műveletszám csökkentése révén, szintén a minőség növelését és a költségek csökkentését teszi lehetővé.

A SideFlow csigás rendrehordó gyors és hatékony betakarítást biztosít!

Kattintson a képre részletes információkért!

RENDKÉPZŐK

rendképző

Extra minőségű, szennyeződésmentes takarmány, nagy területteljesítmény mellett.

Kattintson a képre részletes információkért!

Az eladható és versenyképes végtermék előállításához elsőrendűen fontos a maximális tisztaságú takarmány előállítása. Az ELHO több évtizede fejleszti és gyártja forgókosaras rendszerű rendképzőit, amelyek az egyik legjobb megoldást nyújtják az extra minőségű takarmány biztosításához.

A hidromotorral forgatott kosarak nem húzzák a terményt a talajon, hanem folyamatos feldobó mozgatással terelik a középvonal felé. Ennek a megoldásnak köszönhetően a termény mentes marad a szennyező anyagoktól (kő, föld, trágya), amelyek a minőségét ronthatnák.

A kosarak forgatási sebessége fokozatmentesen állítható, így minden fajtájú és állagú termény rendkívül kíméletes kezelésére alkalmasak. A gépek jól formázott, jól szellőző rendet képeznek, melyben a baktériumfertőzés előfordulása töredékére csökken.

A VT600, frontfüggesztésre vagy homlokrakodóra csatlakoztatva, bálázógéppel együtt, rendkívül gyors, tiszta, és a kevesebb művelet miatt, gazdaságos betakarítást biztosít. A gépek meghajtási igénye mindössze 25-35 liter olaj/perc, ezért kisebb teljesítményű traktorokkal is megbízhatóan használható. A VT750 és VT950 gépek munkaszélessége akár menet közben is fokozatmentesen állítható a termény mennyiségének vagy a rend szélességének függvényében.

A rendkívül egyszerű konstrukció, egyszerű kezelést, minimális szerviz igényt és megbízható működést biztosít.

rendképző

BÁLAFÓLIÁZÓK

Az ELHO az elsők között kezdte a bálázott takarmányok csomagolástechnológiájának fejlesztését és bálacsomagoló gépek gyártását. A több évtizedes tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma az egyik legelismertebb gyártó a bálacsomagolók piacán. Modellpalettáján megtalálhatók a függesztett és vontatott kivitelek, kör vagy szögletes bálák csomagolására.

A gépek vezérlése – típustól függően – manuális/bowdenes, félautomata és teljesen automatizált lehet. A kiváló csomagolási minőség mellett, a nagyfokú hatékonyság (Fastliner1500, Proliner1500: 60db/óra) teszik gazdaságossá ezeket a gépeket.

Az ELHO sorbála-csomagolójával (Tube 2020) a felhasznált fólia mennyisége 50%-kal csökkenthető, akár 120 bála/óra teljesítmény mellett!

bálafóliázó

Tiszta, gyors és gazdaságos betakarítás, a maximális minőség érdekében.

Kattintson a képre részletes információkért!

BÁLAAPRÍTÓ-KIOSZTÓK

bálaaprító

Pontos adagolás, egyenletes aprítékméret, megbízható működtetés

Kattintson a képre részletes információkért!

Az ELHO függesztett és vontatott kivitelekben gyártja bálaaprító-kiosztó gépeit. Gépei alkalmasak kör és szögletes takarmánybálák aprítására és kiosztására etetéshez, valamint szalmabálák alomként kiszórására. Az RC 1500/1800 függesztett gépek, rendkívül szilárd és erős kialakításukkal, kiválóan alkalmasak kemény – akár fagyott – bálák folyamatos aprítására, 10 – 50 mm aprítékmérettel.

A gép jobb és bal oldalán elhelyezett kifúvókkal az almozás és etetés egyaránt végezhető, opciósan hidraulikusan fordítható kifúvótoronnyal szerelhető. A hidraulikus beemelőkarok segítségével a gép kezelője egyedül is végezheti a bálák betöltését. Jól használhatók etetőkocsikba töltendő takarmánykeverék előaprításához is.

RÉZSŰZÚZÓK
KALAPÁCSKÉSES ZÚZÓK

rézsűzúzó

Kattintson a képre részletes információkért!

Az ELHO nagy kihelyezhetőségű rézsűzúzóit skandináviai felhasználási körülményekre tervezték, ezért ezek az erős és megbízható gépek kiválóan alkalmasak a legkeményebb cserjék és bozótok eltávolítására is. A nagy kihelyezési tartomány (4,2 m), és a széles zúzófej (2,1 m) rendkívül nagy mozgási szabadságot biztosítanak a gépek használatakor, így a nehezebben megközelíthető területek zúzása is biztonságosan végezhető. A zúzófej -45° és +90° tartomány között hidraulikusan állítható, ezzel egyaránt megoldható az útszélek, földszélek, csatornák, mezőgazdasági utak tisztítása, karbantartása is. A gép hidraulikus ütközésbiztosítással szerelt.

TORNADO 440 LÁNCOS ZÚZÓ

tornado

Kattintson a képre részletes információkért!

Nagy hatékonyságú láncos zúzógépek, erdei utak és csatornák, útszélek, földszélek tisztítására, karbantartására. Az ELHO láncos zúzógépei különösen alkalmasak köves területek tisztítására, és ahol a zúzalék mérete nem különösen fontos tényező.

A gép kihelyezési tartománya max. 4,4 m, a zúzófej munkaszélessége 1,6 m. A láncok hőkezelt acélból készülnek, 13 mm-es vastagsággal. A zúzófej burkolata acél profilokkal erősített. A láncok hajtása szöghajtóművel történik, az elsődlegesen hajtó kardán nyomatékhatárolós biztosítással ellátott. Ez az egyszerű és erős hajtásrendszer könnyen karbantartható és minimális szervizigényű.

Az ELHO gépeiről további részletes információkat találhat honlapunkon és az alábbi elérhetőségeken:

www.elho.hu

IMPORTŐR

AGROWOLF Kft.
H-5000, Szolnok, Thököly út 90.
Tel.: 56/420-564                                             
Wolf Miklós                                     
20/333-3444                                                                         
agrowolf@externet.hu