Most, hogy a gázolaj literenkénti ára akár 50 forinttal is olcsóbb lehet, ha a benzinkút helyett saját telephelyi tartályból tankoljuk, megnövekedett a kereslet a 9.000 literes, azaz legalább a nagykereskedelmi küszöböt és még egy keveset letárolni képes gázolajkutak iránt. Közülük is kiemelkedik a Kingspan FuelMaster 9.000, amely áprilistól hatalmas újítással, a Watchman FLO-val érkezik, így grátiszban telefonos applikációra továbbítja az aktuális szintet és korábbi tankolásokat is.

Kingspan FuelMaster csúcsfelszereltséggel és kiszállógaranciával

A Kingspan FuelMaster már eddig is mindent tartalmazott, amire egy profi gazdálkodónak szüksége van, és ez a Watchman Flo érkezésével sem lesz másképp. A rotációs öntéssel, hegesztések és illesztések nélkül készült, szuperbiztonságos tartály optimális felszereltségének részét képezi például:

  • a 79 liter/perc teljesítményű szivattyú (a benzinkúti majd’ duplája!),
  • a gázolajszűrő,
  • a mozgás- és éjkapcsolós magas fényű LED lámpa az éjszakai műszakhoz,
  • a 3” magyar szabvány ELAFLEX csatlakozó mind mechanikus, mind elektronikus túltöltésgátlóval a maximális kényelemért és biztonságért,
  • vagy a 10 év átlyukadás elleni garancia mellett a piacon egyedülálló 2 év teljeskörű kiszállógarancia is.

Az első Watchman Flo-val szerelt okos FuelMaster épp legördül a gyártósorról

Az első Watchman Flo-val szerelt okos FuelMaster épp legördül a gyártósorról – fotó: Derby-Túr Kft.

Watchman Flo: a csúcstartály mostantól a telefonoddal is együtt dolgozik!

2023 áprilisától az Optimális felszereltség részét képezi a Watchman Flo, amely internetre rakja az eddig is csúcsminőségű tartályt! A Kingspan vadonatúj fejlesztése átveszi a digitális mérőóra és a szintjelző helyét is, nagy kijelzőjével a tartálynál mutatja a szintet százalékban, literben és centiméterben, valamint az aktuális és teljes átfolyt mennyiség mellett visszaellenőrizhetőek benne az alkalmazottak is, hiszen visszakereshető a 10 legutolsó tankolás is. A legnagyobb előny azonban csak most jön:

A Watchman Flo minden adatot továbbít a Kingspan Connect mobilalkalmazásba, így a gazda akár külföldről is le tudja ellenőrizni a szintet vagy a kollégák legutóbbi tankolásait, mindezt valós időben és Wi-Fi-n keresztül ingyenesen, havi díj nélkül!

Most biztosan azt gondolod, hogy az ingyenesség jó, de a gázolajkút biztosan százezrekkel drágult emiatt. Közel sem ilyen borús a helyzet: A Kingspan FuelMaster 9.000 Optimális felszereltségű gázolajkút ára az "okosodás" miatt nettó 60.000 forinttal ment feljebb, és még így is 2,5 millió forint + ÁFA alatt elérhető!

A vadonatúj Watchman Flo ingyenesen továbbítja az adatokat Wi-Fi-n keresztül telefonra, ráadásul meglévő tartályra is csatlakoztatható

A vadonatúj Watchman Flo ingyenesen továbbítja az adatokat Wi-Fi-n keresztül telefonra, ráadásul meglévő tartályra is csatlakoztatható – fotó: Derby-Túr Kft.

Válts most OMV gázolajra, és spórolj akár milliókat évente

Talán még sosem érte meg ennyire saját tartályból tankolni, hiszen az árstop vége után a benzinkúti és nagykereskedelmi ár között akár több, mint 50 forint is lehet, így évi 50.000 literes fogyasztásnál könnyedén realizálható több millió forint spórolás évente. A Derby-Túr-nál most ráadásul közvetlenül az osztrák finomítóból érkező prémium OMV gázolaj rendelésére is van lehetőséged, melynek használatával biztos lehetsz benne, hogy gépeid a legjobb teljesítményt nyújtják az előttünk álló szezonban.

gázolajtartály

A Derby-Túr-ral 2 héten belül már saját tartályból prémium OMV gázolajat tankolhatsz! – fotó: Derby-Túr Kft.

Rendelj most, és 2 héten belül saját tartályból tankolhatsz!

A kizárólagos hazai importőr Derby-Túr hatalmas raktárkészletének és saját flottájának köszönhetően 2-3 napon belül telephelyedre szállítja az okos Watchman Flo-val rendelkező 9.000 literes tartályt, ráadásul 2 hét alatt megtöltik OMV gázolajjal is, így a húsvéti locsolkodásra már saját, csúcsminőségű gázolajjal töltött gépekkel indulhatsz, miközben tudod, hogy a színes tojás mellé csúsztatott aprónál sokkal többet spóroltál a gázolajon!

Kérj ajánlatot vagy ingyenes helyszíni felmérést most a telepíthető gázolajkutakban piacvezető mezőtúri Derby-Túr-tól ide kattintva: Kingspan FuelMaster 9.000

Ha meglévő tartályodat okosítanád fel a Watchman Flo-val, kattints ide: Watchman FLO

Ha pedig már van mindened, de prémium OMV gázolajat szeretnél, kattints ide: OMV prémium gázolaj

Derby-Túr Kft.

Tel.: 06 56 354 222

Weboldal: www.gazolajkut.hu

Cím: 5400 Mezőtúr, Cs. Wágner J. utca 28-32.

Derby-Túr logó