A Kärcher egy nemzetközi tisztítás technológiával foglalkozó vállalkozás, amely ipari és háztartási területen egyaránt kínál költséghatékony, vagy akár egészen magas szintű igényeket is kielégítő megoldásokat, Magyarországon immáron 25 éve. Sokan nem tudják, hogy a Kärcher közel 3000 termékével lefedi a tisztítási technikák egészét, legyen szó bármilyen felületről vagy anyagról. A jelenleg üzemelő 27 Kärcher Center és Store üzletek már elérték az országos lefedettséget, de továbbra is folyamatosan nyitnak új üzleteket, amelyek jól felszerelt szervizpontok is egyben.

Tiszta megoldások a nagyobb sikerért

Mivel teremt a Kärcher különbséget a tisztítás technológiában? Hatékonyság és gazdaságosság, tisztaság és higiénia, funkcionalitás és minőség. Bármilyen követelményt támasztanak az állattartásban, szántóföldi termesztésben, szőlőtermesztésben, borászatban és erdőgazdálkodásban, a Kärcher innovatív készülékeivel mindet teljesítheti. A termékválasztékában magas nyomású mosók, ipari porszívók, tartály- és tartozéktisztító rendszerek, valamint szárazjeges tisztítók találhatók.

állattartás

Tisztaság és higiénia az állattartásban

Professzionális egyszerűen kezelhető és nagy teljesítményű készülékekkel és megoldásokkal, Kärcher technológiával az Ön munkafolyamatai problémamentesek, biztonságosak és hatékonyak lesznek. A szenvedélyes mérnöki munka, a maximális minőségi igények és az innovatív készülékek fejlesztésében szerzett évtizedes tapasztalat mindezt lehetővé teszik.

gép

Tiszta megoldások a nagyobb sikerért

A szarvasmarhateleptől a halgazdaságig

A higiénia elengedhetetlen a professzionális állattartásban. Alapkövetelmény a rendszeres és alapos istállótisztítás – a durva szennyeződések eltávolítása és a fertőtlenítés –, hogy az állatokat védjük a kórokozóktól és kártevőktől. A Kärcher magas nyomású mosóival egyszerűen, gazdaságosan és hatékonyan elvégezhető a feladat, ezzel munkaidőt és gyógyszereket takarítva meg.

A sertéshizlalásnál jól alkalmazhatóak a Kärcher tisztítási és fertőtlenítő eljárásai az istállókban, a nevelésnél vagy állománytelepítés előtt. A szarvasmarhatenyésztésben a durva szennyeződések eltávolítására ideális a magas nyomás alkalmazása – például a borjúkarámokban vagy a pihenőállásokban a trágya- és takarmánymaradványok eltávolításához. A baromfitartás során a baktériumokkal, vírusokkal és élősködőkkel szembeni harcban alkalmazhatóak sikeresen a Kärcher gépei.

Költségcsökkentés forró vízzel

A mezőgazdasági munkák során a legprofibb, legmodernebb gépek is elkoszolódnak, sarasak, zsírosak lesznek, vagy éppen fehérjével szennyeződnek. A Kärcher magas nyomású mosóival az olaj- és zsírmaradványok is alaposan, és a rozsdásodást elkerülve távolíthatók el meleg víz (12–150 Celsius-fok) használatával.

gép

Hatékony géptisztítás forró vízzel

A Kärcher magas nyomású meleg vizes mosói a forró víznek köszönhetően jóval hatékonyabbak, mint azok, amelyek nem használnak meleg vizet. Kevesebb tisztítószerre van szükség, sőt akár el is hagyható ezek használata. Ez költségmegtakarítást jelent, és a környezetet is kíméli. A forró vizes mosó használatával akár 30-40 százalékkal rövidül a munkavégzési idő, és laboratóriumi minták igazolják, hogy jelentősen lassabb a csíraképződés is. Ez utóbbi az állatszállító kamionok, istállók tisztán és higiénikusan tartásánál nagy segítség.

A Kärcher név világszerte a teljesítményt, minőséget és innovációt jelképezi. A Kärcher, a magas nyomású mosó feltalálója ma már piacvezető a világon, és a műszaki fejlesztések mozgatórugója világszerte.

hds

Nemcsak hatékonyan tisztít, hanem nagy kényelmet és gazdaságosságot is biztosít

A Kärcher Professional termékeit keresse a Kärcher üzleteiben országszerte, és a cég weboldalán: www.karcher.hu.

Karcher