A II. Andest Gépshow programjai idén is szakmai előadásokkal kezdődtek, amelyek a mezőgazdasági ágazatok aktuális kihívásaira mutattak hasznos megoldásokat. Az időjárás is kegyes volt a résztvevőkhöz, így az ezt követő maratoni gépbemutató kedvező talajkörülmények között dübörgött.

Markó László, az ANDEST-2005 Bt. ügyvezetője így nyilatkozott portálunknak:

"Nagyon örülünk, hogy idén is ilyen sok gazdálkodó ellátogatott a rendezvényünkre – és külön öröm számunkra, hogy konkrét üzletek is köttettek a II. Andest Gépshow-n.

Újra beigazolódott, hogy érdemes ezt a rendezvényt a jövőben is megtartani, hiszen a termelőknek hiteles és fontos, hogy egy-egy gépbeszerzés előtt a gyakorlatban is láthassák az eszközök munkáját – valós munkakörülmények között."

andest

A II. Andest Gépshow programjai idén is szakmai előadásokkal kezdődtek.

Az Andest Gépshow-n összesen 15 Lemken- és Farmet gépkapcsolat mutatkozott be munka közben, amelyek közül két újdonság először dolgozott Magyarországon a nagyközönség előtt.

Dr. Szabados Tamás, az ANDEST-2005 Bt. brand-managere elmondta, hogy a demón szereplő Farmet munkagépeket úgy válogatták ki a széles termékpalettáról, hogy a jól bevált- és nagyobb eladott darabszámmal rendelkező gépcsaládok képviselői-, valamint  az újdonságként debütáló eszközök egyaránt helyet kapjanak a bemutatóparcellán.

"A jól ismert Farmet gépek közül a Kompaktomat nehéz magágykészítő gépet emelném ki, amely 1997-óta rendkívül nagy darabszámban kerül értékesítésre Magyarországon.

Szintén vezértermékké lépett elő idén a Farmet Softer rövidtárcsa család, amely 560-as tárcsalapjaival kiválóan vizsgázott tarlóhántás-, tarlóápolás-, valamint magágykészítés munkáiban egyaránt.

andest

Volt mit nézni a bemutatón.

Hoztunk természetesen abszolút újdonságokat is a szakmai közönség számára.

Ilyen géppremier volt a Fantom 650-es szántóföldi nehézkultivátor bemutatója – ám a gazdálkodók számára talán a legnagyobb szenzáció a Triton demója volt.

A Farmet Triton tárcsás szántóföldi kultivátor 4,5 méteres szélességben dolgozott és remekül szemléltette a tárcsás- és kultivátoros művelés előnyeinek ötvözetét." – hangsúlyozta Dr. Szabados Tamás.

triton

A legnagyobb újdonság a Farmet Triton tárcsás szántóföldi kultivátor volt.

Az ANDEST-2005 Bt. a sikeres Show szervezésén- és lebonyolításán kívül egész éven át újdonságokkal szolgált partnerei számára. Az elmúlt év eredményeiről és a 2019-es esztendő érdemeiről Markó Lászlót kérdeztük.

"Büszkék vagyunk rá, hogy ebben az évben megnyitottuk a cecei telephelyünket, amely már az országban a negyedik bázisunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy az ANDEST-2005 Bt. 12 éve megszakítás nélkül a LEMKEN munkagépek piacvezető forgalmazója Magyarországon.

Lemken

Az ANDEST-2005 Bt. 12 éve a LEMKEN munkagépek piacvezető forgalmazója Magyarországon.

2016-tól a Farmet munkagépek kizárólagos importőrei vagyunk és úgy gondoljuk, hogy ezzel a két márkával, valamint a gazda-központú hitvallásunkkal képesek vagyunk a jövőben is magunk köré vonzani azt a tömeget, akik évről-évre minket választanak – legyen szó Gépshow-ról és partnertalálkozóról-, és gépbeszerzésről egyaránt."

A II. Andest Gépshow-ról Facebook tudósítást sugároztunk online nézőink számára, amely rekord interaktivitás mellett, több gépkapcsolatot is végig követett élő adásban. Aki lemaradt róla, most újra megnézheti:

Videóinkban az alábbi gépkapcsolatok dolgoztak:

- Lemken Karat 12/400 KUA szántóföldi nehézkultivátor

- Lemken Diamant 16 V 6+1 L 120 váltvaforgató eke

- Lemken Rubin 10/600 KUA rövidtárcsa

- Farmet Kompaktomat K 600 PS II/A kompaktor

- Farmet Softer 6 PS rövidtárcsa

- Farmet Fantom PRO 650 szántóföldi kultivátor

- Farmet Triton 450 PS szántóföldi tárcsás nehézkultivátor

- Farmet Duolent szántóföldi kultivátor

- Farmet Diskomat 6 PS rövidtárcsa

Ön is szívesen találkozna az ANDEST-2005 Bt. szakmai csapatával?

2019. szeptember 05 – szeptember 08. között kerül megrendezésre a Bábolnai Gazdanapok kiállítás, ahol az ANDEST-2005 Bt. szakemberei a murvás gépkiállító téren az M24 standon, közel 340 m2-en, 11 munkagéppel várják a Lemken és Farmet eszközök iránt érdeklődő régi- és leendő partnereket.