Nagy előrelépés a kisebb üzemmérettel rendelkező gazdálkodóknak és az önkormányzatoknak, ha tudnak vásárolni egy megbízható, komfortos, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, olcsón üzemeltethető és könnyen kezelhető Zoomlion traktort.

A kis gépek nagy sikerének köszönhetően folyamatosan nő az üzembe helyezések száma, így mára közel 400 Zoomlion traktor dolgozik hazánkban, amelyeket a felhasználók a Royal-Kert Kft. szakembereitől vásároltak meg.

Az ország hat különböző helyszínére látogattunk, ahol a Zoomlion traktorok felhasználói foglalták össze a tapasztalataikat.

Révleányvár mindenese

Deák Bertalan, Révleányvár polgármestere így nyilatkozott az önkormányzat kedvelt erőgépéről:

Szerintem csodaszámba megy, hogy a közfoglalkoztatásban egy kínai traktor ennyit kibír!

Már van benne több mint 1700 üzemóra – azt kell mondanom, hogy van olyan, hogy ütik-vágják a gépet – és még mindig bírja! Motorikusan, semmi probléma nem volt vele, soha!

Ár-érték arányban szerintem nincsen párja és vállalkozóként én is szívesen vásárolnám meg ezt a kistraktort!"

Kaszálás Tárkányon – fotó: Agroinform.hu

Tárkány igáslova

Kovács Ádám, Bábolna-környéki gazdálkodó is megosztotta velünk a tapasztalatait:

"Vettem hozzá egy ekét ősszel. Amikor meglátták a gazdatársak, azt mondták nekem, hogy meg vagyok bolondulva, mit akarok ekkora váltvaforgató ekével, ehhez a kistraktorhoz. Én azt válaszoltam, hogy a 40 lóerős traktornak ekkora ekét el kell vinnie!

Igazam lett, olyan gyönyörű munkát végez! Már az összes kertet ezzel akarják szántatni!"

Ágfalva karbantartója

Pék Zsuzsa, Ágfalva polgármestere nagy megbecsülésben tartja az önkormányzat Zoomlion erőgépét:

Ez a traktor hetente végez munkát nálunk – gyakorlatilag télen-nyáron.

Dolgozik gréderrel, talajmaróval – télen hótolóval és sószóróval is – ezeket szintén a Royal-Kert Kft.-től vettük pályázat keretén belül. Utólagosan vettünk egy árokmarót és egy fűnyírót is a traktorunkhoz. A talajmaró a kedvezőtlen adottságú talajokon – míg a fűnyíró a gyepes területeken és a focipályánkon teljesít szolgálatot."

Ágfalva külterületi munkái – fotó: Agroinform.hu

Szigliget kikötőmestere

Vincze József a Balatoni Hajózási Zrt. vezető kikötőmestere Szigligeten:

"Mi már harmadik szezon óta dolgozunk a traktorral – amelyet a hajók mozgatására használunk. Rendkívül jól lehet vele manőverezni, a szervokormánynak köszönhetően. Kicsi a traktor, így kiválóan elférünk vele és a tolatás is könnyen megy, amikor a hajókkal szűk helyekre kell beállni. A traktor kiválóan alkalmas a kikötői munkák elvégzésére."

Szigliget kikötőmestere munka közben – fotó: Agroinform.hu

Szekszárd bérmunkás kistraktora

Hollósi Zsolt, egyéni vállalkozó Zomba – Szentgálszőlőhegy településen dolgozik:

"Amikor traktorvásárláshoz érkeztünk, akkor elsődleges szempont volt, hogy irányváltós legyen az erőgép.

Sok kiskertben dolgozom, ahol sokat kell előre-hátra manőverezni. Fontos szempont még, hogy keskeny legyen a traktor – valamint a könnyű szállíthatóság is létfontosságú, hiszen bérmunkát végzek és a kisteherautómmal szállítom a traktort a távolabbi kertekhez. Permetezésre, szántásra, szárzúzásra és mulcsolásra használom a leggyakrabban kisebb, erősen szabdalt területeken."

Kiskertek mindenese – fotó: Agroinform.hu

Állati-univerzális erőgép

Jancsó László, a győri Xantus János Állatkert munkatársa a legváltozatosabb munkákra fogja be Zoomlion traktorjukat:

"Cégünk azért választotta a Royal-Kert Kft. által forgalmazott gépeket, mert az eszközökhöz tartozó szervizhátteret és garanciális szolgáltatásokat ők tudták magas szinten biztosítani számunkra.

A Zoomlion traktorhoz és munkagépeihez képzett gépkezelőt vettünk fel, akinek a véleménye alapján a traktor univerzálisan kihasználható, jól kezelhető és kiváló ergonómikus tulajdonságokkal bíró erőgép."

Mindennapos feladat az állatkert területrendezése – fotó: Agroinform.hu

Mezőgazdasági, vagy kommunális feladatok ellátása a cél? Traktor- vagy munkagépbeszerzést tervez? A Royal-Kert Kft. szakemberei segítenek megtalálni a leggazdaságosabb megoldást!

"Kis gépekben nagy siker!"