A VII. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n, Mezőfalván a MÁVIPROD Magyarország Kft. üzletkötőjével, Turóczi Lászlóval beszélgettünk, aki a traktorvonalon tevékenykedik.

Elsőként a cég egyik fő üzletágáról esett szó, az ipari aggregátorokról, amiből széles paletta érhető el. A Perkins motorral felszerelt aggregátorok szervizelése, alkatrészellátása is gördülékenyen működik, hiszen a cég látja el a Perkins márkaképviseletét Magyarországon.

A gazdák közül nagyon sokan várják már a különböző pályázatok kiírását – többek között az állattenyésztési, ÁTK pályázatot is – amelyben a MÁVIPROD Magyarország Kft. teljes körű ügyintézéssel tud az ügyfelek rendelkezésére állni.

Újdonságok az IRUM saját fejlesztésű traktorainál

Az IRUM traktorok közül az FPT motorral szerelt 102 lóerős traktort néztük meg, ami mechanikus váltóval, mechanikus hidraulikarendszerrel rendelkezik, de az első hajtás és a difizár már elektronikus. Újdonság az Autolift rendszer, ami megkönnyíti a táblavégi fordulókat, alapfelszereltség a légrugós, fűthető ülés.

Az IRUM TAGRO ezeken kívül képes az FPT távdiagnosztikájára is, amivel rengeteg időt és pénzt lehet megtakarítani, ami nem egy elhanyagolható előny. Az igényeknek megfelelően a traktorhoz sokféle kiegészítőt lehet választani, ezek között megtalálható a front hidraulika és a front TLT, valamint a gyári homlokrakodó többféle adapterrel.

Az IRUM TAG 50 C kistraktorral folytattuk, aminek az első két kereke 58 fokban be tud fordulni – ez szőlőben, gyümölcsösben nagyon hasznos tulajdonság lehet. Az IRUM TAG sorozatból létezik 24, 50 és 60 lóerős változat, mindhárom típusból elérhető mechanikus és hidrosztatikus hajtású is.

A cégnek van egy teljes ország területén elérhető kiszálló szervizszolgáltatása is, ami az ipari-, mezőgazdasági-, építőipari szegmenst lefedi.

A traktorok megtekinthetők a cég sóskúti telephelyén hétköznap munkaidőben. További információk az alábbi elérhetőségeken:

MÁVIPROD Magyarország Kft.

máviprod