2024. január 19-én megnyitotta Magyarország első, speciális kialakítású, digitális megoldásokkal felszerelt prémium Mercedes-Benz kishaszongépjármű központját (Van Professional Centerét) Fóton a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. (JP Auto).

Az új szalonban nemcsak a Mercedes-Benz valamennyi kishaszongépjármű modellje elérhető, hanem speciális, testreszabott felépítményezési megoldások is.

szalon

Speciális kialakítású, digitális megoldásokkal felszerelt prémium Mercedes-Benz kishaszongépjármű központot adtak át – fotó: Jász-Plasztik Autócentrum Kft.

A JP Auto új, összesen 1950 négyzetméteres Mercedes-Benz kishaszongépjármű központja Budapest keleti kapujában található, és mind kivitelezésében, mind szolgáltatásaiban méltó képviselője a Mercedes-Benz márkának.

szalon

Az új létesítmény nem csak méretében egyedülálló, de az autóvásárlás élményét is új szintre emeli – fotó: Jász-Plasztik Autócentrum Kft.

A Professional Van Center speciális felépítmények bemutatására és konfigurálására is alkalmas (iskolabuszok, speciális platós felépítmények, szervizkocsik, csomagszállító felépítmények, lakóautó kivitelek), továbbá használt kishaszonjármű értékesítés is a portfolió része.

Az új létesítmény nem csak méretében egyedülálló, de az autóvásárlás élményét is új szintre emeli. Újszerű és inspiráló élményben lehet része az ügyfeleknek a vásárlást megelőzően a digitális konzultációs szobákban. Itt a jármű konfigurálás mellett lehetőség nyílik az elektromos modellek töltési megoldásainak kézzel fogható bemutatására is; ehhez többféle töltő típus is rendelkezésre áll.

A létesítmény kialakítása során a Mercedes-Benz környezettudatos szerepvállalásának megfelelően a fenntarthatósági szempontok is kiemelt fontosságúak voltak. A világítás és a fűtés korszerű; szalon és szerviz oldalon LED-es világítás üzemel, jelenlét érzékeléssel, míg a fűtést hőszivattyús rendszer biztosítja, plusz hűtő/fűtő klíma rásegítéssel, optimalizálva a szalon hőmérsékletét.

szalon

A környezettudatosság és fenntarthatóság jegyében széles kínálatú elektromos kishaszongépjármű modellpark érhető el – fotó: Jász-Plasztik Autócentrum Kft.

A környezettudatoság és a fenntarthatóság jegyében a JP Auto az Ön vállalkozása számára is új lehetőséget kínál az elektromobilitás útján. Most akár 4 000 000 forint állami támogatással szerezheti be elektromos kishaszongépjárművét. A JP Auto Van Professional Centerében Mercedes-Benz elektromos transzportereink nagy választékban, készletről vagy rendelésből lehetnek az Öné. Nálunk garantáltan talál igényeinek és vállalkozásának megfelelő modellt.

eCitan modell

eCitan modellünk állami támogatással akár nettó 9 990 000 Ft-tól elérhető.

eVito modellünk állami támogatással akár nettó 13 990 000 Ft-tól elérhető.

eVito
eSprinter

eSprinter modellünk állami támogatással akár nettó 14 790 000 Ft-tól elérhető.

jp