A John Deere már több mint egy évszázada vallja ugyanezeket az elveket. Az amerikai farmerek ma már a mindennapjaik során, készség szinten használják azokat a digitális eszközöket, amelyeket a KITE Zrt. a magyar gazdák számára is elérhetővé tett az új PGR rendszer elindításakor. A MyJohnDeere Operations Center alkalmazása könnyebbé teszi a mindennapi feladatok elvégzését a földeken. Hogy ez Önnek miért lehet jövedelmező? Olvasson tovább és elmondjuk!

Időt takaríthat meg

Tervezze meg előre a munkáját és küldje el a feladat adatait közvetlenül az egyes gépekre. Nincsenek késedelmes helyszíni beállítások és nincsenek tévedések félreértés vagy információhiány miatt.

Nyomon követheti a feladatokat

A vetés már befejeződött és a gép úton van a következő szántóföldre? Az Operations Center alkalmazás segítségével közel valós időben ellenőrizheti gépeit, több ezer telefonhívást spórolhat meg és ezáltal plusz időt szabadít fel a fontosabb feladatokhoz.

Menedzselheti a gépeit

Hol vannak a gépek és készen állnak-e a munkára? Ez a legfontosabb kérdés egy munkafolyamat elindításakor. Az Operations Center alkalmazás megmutatja az egyes gépek helyét, a kapcsolódó előzményeket és a gépek aktuális üzemanyag-szintjét, valamint az aktív diagnosztikai riasztási kódokat, amelyekkel a szerviz válik egyszerűbbé.

Elemezheti a parcellákat azonnal

Vajon az új búzafajta jobb hozamot eredményez? Hogyan hasonlíthatom össze az egyes szántóföldek terméseredményeit? Önben is felmerültek már ezek a kérdések? Az Operations Center alkalmazásban ott vannak a válaszok. Automatikusan rendezi és megjeleníti az összes szántóföldi információt, illetve terméseredményt, így minden eddiginél könnyebben hozhat tényalapú döntéseket.

John Deere autmoatikus rendszer információs térképe

A MyJohnDeere Operations Center alkalmazása könnyebbé teszi a mindennapi feladatok elvégzését a földeken – fotó: KITE Zrt.

Adatokat küldhet vezeték nélkül

Nem kell többé memóriakártyát használnia ahhoz, hogy elmentse a gépei adatait. A dokumentációs adatok mostantól vezeték nélkül automatikusan továbbításra kerülnek az Operations Centerbe, szinte valós időben – még a nem John Deere márkájú ISOBUS munkagépek esetén is. Megkönnyíti a dokumentálást USB adathordozó nélkül.

Hozzon okosabb döntéseket!

A szántóföldek terméseredményeit összehasonlíthatja egy szűrő funkció segítségével, hogy megalapozottabb döntéseket hozhasson a jövő évi tervezésre vonatkozóan. Így azonnal választ kaphat az olyan kérdésekre, hogy milyen hatékony volt a legutóbbi nitrogénes műtrágyázás, hogy hatásos volt-e az új vegyszeres kezelés, és hogy az új vetőmagfajta jobban teljesített-e, mint az előző évben.

Felkeltettük érdeklődését?

Keresse területileg illetékes precíziós szaktanácsadóinkat bizalommal. Elérhetőségüket megtalálhatja a pgr.hu/kapcsolat oldalon.