Az M7003 sorozat - ahogyan a megnevezése azt sugallja - az M7 traktor harmadik generációja, felváltja a jelenlegi M7002 sorozatot. A frissített szériában a KUBOTA új Stage V emissziós normákat teljesítő, 6.1 literes négyhengeres dízelmotorjai szolgálnak erőforrásul, amelyek teljesítménye 130/150 és 170 LE és további 5-20 lóerős, plusz teljesítményt is biztosítanak. Ezek a motorok EGR kipufogógáz-visszavezetést, SCR szelektív katalitikus redukciót és DPF dízel részecskeszűrő technológiát használnak, hogy megfeleljenek a szigorúbb károsanyag kibocsátási előírásoknak.

Az M7003 négyhengeres motorjai, teljesítik a StageV emissziós normákat - fotó: Kubota

A DPF tisztítási intervalluma 3000-ről, 6000 órára meghosszabbodott. Az erőátvitel szempontjából nincs változás, és a három modell továbbra is KVT fokozatmentes vagy a Powerhift váltóval kapható majd, ahogy a jelenlegi M7002 széria is.  Az Xpress újraindítás, a Powerhift modellek új funkciója, amely közvetlenül a fékpedál aktiválásával vezérli a „tengelykapcsoló funkciót” így a vezető, a tengelykapcsoló-pedál használata nélkül leállíthatja a traktort.

A korábbi generációhoz hasonlóan, kétféle erőátvitellel érhető majd el az M7003 is - fotó: Kubota

Ezenkívül az M7003 sorozat „többsebességű kormányberendezéssel” kapható, amely lehetővé teszi a kormánykerék fordulatszámának programozását (három különböző beállítás).

Egyéb kulcsfontosságú funkciók között szerepel a Traktor Munkagép-kezelő (TIM) technológia - amely lehetővé teszi, hogy egyes munkagépek a traktor funkcióit közvetlenül vezéreljék.

Két-KATA Kft.
www.ketkata.hu
info@ketkata.hu
06-28/465-053