Mit szólnál, ha nagyjából egy hétig tesztelhetnél egy traktort. Saját területeden, saját munkaeszközökkel, hogy meggyőződj arról, milyen egy igazán szuper, sokoldalú erőgép. Elképzelted a kollégáid vagy a főnököd arcát, ha berobognál egy új masinával? Ez a trakesz lényegében megfelel mindazoknak a követelményeknek, amit Ti elvártok egy igazán jó univerzális traktortól!

Mitől lesz egy traktor különösen jó?

Először is köszönjük, hogy előző játékunkban ilyen sokan megosztottátok véleményeteket arról, hogy milyen egy igazán jó univerzális traktor. A „kivaló” sokoldalú erőgéppel szemben támasztott követelmények abszolút hiteles forrásból származnak, hiszen zömében gazdálkodók, valamint gépkezelők töltötték ki „mini-kérdőívünket”.

Mégis mitől lesz egy ilyen gép szuper? Szilárd, aki gazdálkodik nagyon frappánsan összegezte:

„Univerzális traktornál, ahogy a neve is mutatja a legfontosabb a sokoldalúság. A lehető legtöbb munkafolyamat végzésére alkalmas legyen. Ehhez a legfontosabbak: megfelelő teljesítmény-tömeg arány, rugózott híd és fülke, első- és hátsó függesztőszerkezet megléte, megfelelő ergonómia.”

Ha szívesen olvasnál erről bővebben, a legjobbtrakesz.hu oldalon elérhetők az eredmények, és a nyertesek névsora is. (https://legjobbtrakesz.hu/eredmenyek) De nem szaporítom a szót, mert kitaláltunk valamit, ami biztosan Téged is érdekelni fog!

Kell egy jó univerzális traktor?

Szóval pont van egy olyan traktorunk, ami nagyon sok mindenben megfelel azoknak a követelményeknek, amelyek szerintetek kellenek ahhoz, hogy egy univerzális traktor valóban jó legyen. Egy újabb játék keretében, ezt a traktort elviheti valaki, kipróbálni. Nemcsak egy körre, ott maradhat nálad akár egy hétig is, pörgess bele egy kis üzemórát, nézd meg mit tud, találjatok egymásra, éljetek boldogan, mint a mesében.

Mit kell ezért tenned? Csak válaszolj pár kérdésre, és már esélyed is van, hogy Te legyél az, aki viheti.

traktor

Csak néhány kérdésre kell válaszolnod, és máris játékban vagy

A játék egyszerű, képzeld el, hogy megveszed álmaid 100-130 lovas traktorját. Vajon mitől lesz még jobb? Szóval engedd szabadjára a fantáziádat! Megvan a nagybetűs „VAS”, mivel tennéd még tökéletessebbé, azaz milyen plusz felszereltséggel, opcióval, kiegészítővel rendelnéd meg?

- Legyen fullos fülke, vagy legalább hiper-szuper légrugós ülés!
- Jól jönne mellé egy ápolókerék-szett, esetleg homlokrakodó!
- Plusz hidraulika körök vagy nagyobb teljesítmény.
- Nem kérdés, automata kormányzással rendelném.
- A garanciális feltételekre fordítanék nagy hangsúlyt, akár vásárolnék is hosszabbítást.

Látod, ilyen egyszerű és ha szerencséd van, már viheted is a 100-130 lóerő körüli masinát, a napraforgót már ezzel hordhatod, vagy akár a nyár végi növényeidet vetheted is.

Mégis milyen gépre számíthatok?

Nos van négy kereke, egy klímás fülkéje és egy kormánya. Viccet félretéve: most már tudjuk, hogy szeretitek az „extrákat”, így ahogy kértétek fel van szerelve minden „földi jóval”, pont azért, hogy otthonosan érezd magad benne. Komfortos ülés, kézre eső kezelőszervek, a karokat felejtsd el! Független tesztekkel alátámasztva „kicsi az étvágya”, így tankolókártyát nem adunk mellé. A többiről meg győződj meg saját magad!

Ha tehát kipróbálnál egy jó univerzális traktort, mindenféle kötöttség nélkül, akkor játssz velünk!

Irány a legjobbtrakesz.hu oldal!