A Készenlét Zrt-nél jártunk Pápán, ahol Goór Sándorral a Készenlét Zrt. erőgép-termékreferensével beszélgettünk. A cég már 32 éve áll az ügyfelek szolgálatára.

A forgalmazott eszközök, gépek széles palettán mozognak: a borászati eszközöktől kezdve, az állattartó telepek eszközein át (különböző méretű és teljesítményű Faresin rakodógépek, önjáró etetőkocsik), a mezőgazdasági munkagépekig. A Vicon termékcsaládból a teljes zöldsor megtalálható a cég termékpalettáján – kaszák, rendkezelő gépek, bálázók, csomagológépek. Előny, hogy a forgalmazott gépek alkatrészellátását és szervizelését is el tudják látni.

KIOTI traktorok

A Dél-Koreában készülő KIOTI traktorok teljesítménye a 22 -125 lóerőig terjed. Mintegy 60 féle típus közül lehet választani. Nagy kedvenc a szinte helyben megfordulni képes KIOTI ZERO TURN fűnyíró traktor, ami 24 lóerős Briggs-motorral van felszerelve. Előnye, hogy kényelmes, gyors, a legszűkebb helyeken is könnyedén elvégzi a munkát.

A KIOTI CS 20 sorozat modelljei 22 – 25 LE teljesítménnyel rendelkeznek, 1,1 méter szélesek. Mezőgazdasági-, ipari- és gyep gumival is kaphatóak, attól függően, hogy milyen felhasználási területre kerülnek. Ezek a traktorok fülke nélküliek, azonban opcióban a kabin a HST-es modellekre rendelhető. Elérhetők hidrosztatikus és mechanikus kivitelben. A gépekre csatlakoztatható gyári homlokrakodó és hasalatti fűkasza.

Kioti traktorok

A KIOTI traktorok tulajdonságai rendkivül előnyösek a gazdálkodók számára – fotó: Készenlét Zrt.

A KIOTI CX modell 1,2 méter széles, fülkés és fülke nélküli kivitelben is létezik. Felszereltségébe beletartozik az egy pár kivezetett hidraulika kör, 7 pólusú csatlakozó, a visszapillantó, a szervókormány, az állítható rugózású ülés, a Joystick kar, a hátsó differenciálzár, a vonóhorog, a statikus TLT, a kézifék, és a légkondicionáló.

KIOTI CK 30 széria elérhető 25 -35 - 40 - 45 és 50 LE teljesítménnyel. Ezek a nagy teljesítményű kompakt traktorok kiemelkedően könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Minden munkaterületen kiválóan teljesítenek, szintén jó kanyarodási tulajdonságokkal. Mindegyik teljesítmény kategória rendelkezik fülkés (klímás), illetve fülke nélküli (ROPS) kivitellel, továbbá mechanikus (12F X 12R) vagy hidrosztatikus váltóval. Választhatók mezőgazdasági-, ipari- és gyep gumival.

A KIOTI traktorok tulajdonságai rendkivül előnyösek a gazdálkodók számára, úgy mint: a Stage 5-ös motorok, a gyári 5 év garancia, a fülkés változatoknál a gyárilag szerelt klíma és számos más kedvező jellemző.

KIOTI traktor

KIOTI traktorok – fotó: Készenlét Zrt.

Sampo kombájnok

Megnéztük a C22-es Sampo kombájnt, amit Finnországban gyártanak, főként a kis és közepes gazdálkodók számára. Teljesítmény szerint a legkisebb 150, a legnagyobb 300 lóerős. A betakarítási szélesség 3,9 métertől a 7,5 méterig terjed, 4-6 ládaszámmal. A kombájn minőségére garancia a kiváló motor és a stabil, aprólékos finn technika. Ezek a gépek számos opcióval kérhetők (elektromos rostákkal, pelyvaterítővel, automata vágóasztal szintezéssel).

A Sampo kombájn most akciós áron kapható!

A 300 lóerős rotoros kombájnt, 6 soros felcsukható adapterrel, szárzúzóval, 7,5 méteres asztallal, szállítókocsival bőven 100 millió alatt meg lehet vásárolni.

Sampo kombájn

A Sampo kombájn most akciós áron kapható – fotó: Készenlét Zrt.

Ha többet szeretnél megtudni a Készenlét Zrt. kínálatáról, akkor találkozzunk az AGROmashEXPÓN, addig pedig nézz körül nálunk személyesen, vagy ittwww.keszenlet.hu