Egy kisebb ütközés az oldalfallal, a nem megfelelő téli tárolás, vagy a korábbi évek betakarításai során magasabb terheléssel történt használat, a munkagép leállását eredményezhetik, éppen akkor, amikor leginkább szükség lenne rá.

A betakarítási munkák előtt nyilvánvalóan szükség van a betakarítógép mechanikai ellenőrzésére, hogy megelőzhessük a gép leállását az aratási munkák közben. A gumiabroncsok állapotának ellenőrzése másodlagosnak tűnhet, de a gumiabroncsok sérülése ugyanolyan kellemetlen lehet, mint egy műszaki probléma, és a legrosszabbkor kényszerítheti a gazdát a műveletek leállítására.

 Ceat Yieldmax CHO kombájn gumiabroncsok

Robusztus, acélöves felépítésük eredményeként, a betakarítógépek hatékonyabban tudnak dolgozni különböző talajviszonyok között – fotó: Bohnenkamp

A mezőgazdasági gépek hatékony működése és a termelékenység növelése érdekében kiemelkedően fontos a megfelelő gumiabroncsok kiválasztása. A Ceat Yieldmax CHO kombájn gumiabroncs az egyik olyan lehetőség, amely segítheti a gazdálkodót a kombájnok hatékony működésének optimalizálásában. A mezőgazdasági tevékenységek során ez a speciálisan erre a célra tervezett abroncs számos előnnyel bír.

A Ceat Yieldmax CHO kombájn gumiabroncsok olyan speciális gumiösszetétellel és borda kialakítással rendelkeznek, amelyek kiváló tapadást és vonóerőt biztosítanak. Robusztus, acélöves felépítésük eredményeként a betakarítógépek hatékonyabban tudnak dolgozni különböző talajviszonyok mellett, beleértve a nedves és saras területeket is.

A jobb tapadás segítségével minimalizálható a beragadás és a teljesítménycsökkenés kockázata, ezzel növelve a termelékenységet és csökkentve a munkaidőt.

 Ceat Yieldmax CHO kombájn gumiabroncsok

A Ceat Yieldmax CHO kombájn gumiabroncsok speciális gumiösszetétellel és borda kialakítással rendelkeznek – fotó: Bohnenkamp

A CEAT abroncsok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek rendkívül tartósak és ellenállók. Ennek eredményeként hosszabb élettartamú abroncsokról beszélhetünk, amik jelentős megtakarítást eredményeznek a gazdálkodók számára. A tartósabb élettartamú abroncsok cseréjére ritkábban lesz szükség és az alacsonyabb karbantartási költségek is hozzájárulnak a gazdaságosabb üzemeltetéshez.

A Ceat Yieldmax CHO kombájn gumiabroncsok tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a talajvédelemre és a növénykímélésre. Az abroncsok kialakítása lehetővé teszi az optimális terhelés eloszlását, csökkentve ezzel a talaj kompresszióját és a növények károsodásának kockázatát. Emellett az abroncsok alacsonyabb talajnyomása minimalizálja a talajkárosodását, aminek hosszú távú hatása pozitívan befolyásolja a mezőgazdasági termelést.

 Ceat Yieldmax CHO kombájn gumiabroncsok

Az abroncsok kialakítása lehetővé teszi a terhelés optimális eloszlását – fotó: Bohnenkamp

Az abroncs felépítése optimalizálja azok gördülési ellenállását. Eredményeként csökken az üzemanyag-fogyasztás, ami jelentős megtakarítást eredményezhet hosszú távon.

A gazdálkodóknak kevesebb üzemanyagot kell felhasználniuk a kombájnok működtetéséhez, ami szintén gazdaságosabb üzemeltetést eredményez.

A Ceat Yieldmax kombájn gumiabroncsok számos előnnyel járnak a mezőgazdasági tevékenységek során.

Kiváló tapadást, vontatást és tartósságot biztosítanak, hozzájárulva a hatékony működéshez és a termelékenység növeléséhez. Emellett a talajvédelem és a növényzet kímélése, valamint az üzemanyag-hatékonyság javítása további előnyöket kínál a gazdálkodóknak.

A Ceat Yieldmax kombájn gumiabroncsok segítségével a mezőgazdasági gépek hatékonyabban és gazdaságosabban végezhetik munkájukat, hozzájárulva a fenntartható mezőgazdasági fejlődéshez.

A Ceat gumiabroncsok hivatalos forgalmazója a Bohnenkamp Kft., amely országos partnerhálózattal rendelkezik

A Bohnenkamp hosszú évek óta jelen van a piacon, és az egyik vezető, nemzetközi nagykereskedő cég a mezőgazdasági, az erdészeti, a földmunka, az ipari, a teherautók és szállítás, valamint a kis- és speciális járművek gumiabroncs és kerék értékesítésének területén. Kiemelkedő minőségű termékeikkel, szakértelmükkel, ügyfélorientált megközelítésükkel és szaktanácsadással állnak rendelkezésre.

További információért és a termékkínálatért keresse a cég munkatársait bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

bohnenkamp ceat