Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. kínálatában megtalálhatóak GPS-es területmérők, melyre a földalapú támogatásokhoz, vagy az AKG programban résztvevőknek lehet nagy szüksége. Az LD-Agro GPS-es sorvezetők és robotpilóta rendszerek segítenek hatékonyabban kijuttatni a vetőmagot, vegyszereket, input-anyagokat.

A mobil üzemanyagtartályok segítenek optimalizálni a gépek működését, hiszen nem kell a benzinkútra vagy a telephelyre visszamenni a járművel, egy mobil dieseltartály segítségével gyorsan megtankolhatóak kint a szántóföldön!

A mai korszerű, környezetbarát motorok miatt szükség lehet AdBlue adalékra is. Az ezekhez szükséges mobil AdBlue tartályokat szintén többféle kivitelben megtalálhatja termékeink között!

Amikor az aratási időszak elindul, már késő egy automata mintavevőn gondolkodni, ami rendkívül meggyorsítaná a gabona-mintavételt. Ezért erről még most kérjen ajánlatot tőlünk, melyet akár díjmentes helyszíni felméréssel, és az egész ország területén díjmentes telepítéssel is támogathatunk. A gabona minőségének ellenőrzéséhez ma már a kisfelhasználók körében is elterjedt, elérhető áron kapható beltartalmi elemzőket ajánlunk, melyek segítségével a megtermelt gabona minősége valódi érték maradhat mindenki zsebében!

A katalógus megtekintéséhez kattintson a képre.

Az Agrogazda.hu további ajánlataiért keresse fel az agrogazda.hu weboldalt.