Szekendi Péter az Agroázis szántóföldi üzletágának alkatrész termékmenedzsere mutatja be, miért érdemes a céghez fordulni, ha szervizre van szükség.

A mezőgazdaság elkötelezett partnere

"A mórahalmi székhelyű Agroázis már több mint húsz éve megbízható partnere a mezőgazdaság és a feldolgozóipar kis- és közepes méretű vállalkozásainak, termelőinek. 2014-ben megalakult a bábolnai telephelyű Agroázis-MON Kft. is, ahol többek között a permetezőgépek, különböző szántóföldi talajművelőgépek, hígtrágyakezelő berendezések széles választéka található meg. Mára a világ vezető gépforgalmazóival dolgozunk együtt."

Hardi

Forduljon a szakértőkhöz, hogy problémamentes legyen a tavaszi permetezés

A Hardi permetezők specialistája

"A gépértékesítés mellett kimagasló színvonalon nyújtunk javítási szolgáltatást, illetve valamennyi forgalmazott márka és termékkör esetén gyors, akár azonnali alkatrészellátást biztosítunk. Fő profilunk a Hardi permetezőgépek forgalmazása és szervizelése.

Cégünk országos lefedettségű szervizhálózattal és teljes, gyári háttérrel végzi a Hardi permetezőgépek javítását, garanciális ellátását.

Rutinos munkatársaink kiemelkedő színvonalon és gyorsan dolgoznak, nagymértékben megkönnyítve ezzel a különböző problémákba ütköző gazdák életét, akik a meghibásodások miatt nem tudnák időben elvégezni a növényvédelmi munkálatokat. Kedvező óra- és kiszállási díjaink mellett szaktanácsadással is készséggel állunk partnereink rendelkezésére."

Szervizszolgáltatások:

Hardi

Komolyabb átépítések:
- kerethossz átszerelés
- szakaszbővítés, szakaszok hosszának változtatása
- fődarabok felújítása
- elektronikacsere

Szezon előtti átvizsgálás, átalánydíjas szervizszolgáltatás

Amit alkatrész üzletágunk nyújt önnek:

- Hardi alkatrészek teljes gyári palettája kedvező áron
- Nagy készlet, rutinos kollégák segítenek az alkatrészek beazonosításában
- Gyors kiszolgálás, a készleten lévő alkatrészek másnapra, partnereink telephelyére szállítva
- Alkatrész- és szervizügyelet

A szezonban nem állhat a munka

"Az egész országot lefedő Hardi szervizhálózatnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan ki tudjuk szolgálni partnereinket. Szervizeseinkkel együtt folyamatos gyári képzéseken veszünk részt, hogy naprakészek legyünk a létező összes Hardi permetezővel kapcsolatban. Komoly raktárkészletünk van, amihez teljes gyári háttértámogatást kapunk a Hardi részéről.

Magasan képzett kollégáink egész évben készen állnak a problémák fogadására. Az őszi-tavaszi permetezési szezonban ügyeletet tartunk, amikor is

0-24 óráig fogadjuk a megkereséseket, hétvégén is.

Hozzáférünk a teljes gyári alkatrészkészlethez, Franciaországból 24 órán belül kiszállítjuk partnereinkhez a délután 3 óráig leadott rendelési tételeket."

Hívja bátran az Agroázist délután és hétvégén is a permetezési munkák alatt!

Alkatrész:
Szekendi Péter
+36-30-249-5894
peter.szekendi@agroazis.hu

Geröl István
+36-30-275-6011
istvan.gerol@agroazis.hu

Szerviz:
Kovács László
+36-30-399-2506
laszlo.kovacs@agroazis.hu

Agroázis