Tóth Sándorral, az AGROLAND '97 Kft. kereskedelmi vezetőjével beszélgettünk, aki a társaság tevékenységét és terveit is bemutatta.

"Az AGROLAND '97 Kft. – nevéből is láthatjuk, hogy már nem új keletű cég Magyarországon. Szakmai múltunknak köszönhetően az INVEST Kft. utód-vállalataként, a rendelkezésre álló szaktudásra és sok éves tapasztalatra építkezünk. Célunk, hogy megújult csapatunkkal, a régi- és új prémium minőségű gépmárkáinkkal és folyamatosan bővülő kínálatunkkal a gazdálkodók igényeit maradéktalanul ki tudjuk szolgálni." – ismertette Tóth Sándor.

fotók: Agroinform.hu

"Mindent megteszünk, hogy alkalmazkodjunk a változó piaci igényekhez! Látjuk, hogy továbbra is igény mutatkozik a McCormick páratlanul jó ár-érték aránnyal rendelkező erőgépeire – ahogyan a hosszú évek óta általunk képviselt prémium minőségű Pöttinger márkájú munkagépekre is.

Új erőgépek tekintetében elköteleződtünk a McCormick márka felé, amely értékesítése évről-évre nő. Örömmel tölt el minket, ha azt látjuk, hogy egy-egy általunk választott gépmárka jó döntésnek bizonyul és a gazdálkodók előszeretettel választják ezeket. Azonban a filozófiánk azt közvetíti, hogy ne a mi döntésünk befolyásolja a vásárlóinkat, hanem első sorban igyekezzünk mi kiszolgálni a partnereink igényeit.

fotó: Agroinform.hu

Azért dolgozunk, hogy minél rövidebb határidővel meg tudjuk valósítani a gazdálkodók elképzeléseit.

A vevőnek és a kereskedőnek is nagy öröm egy új eszköz beszerzése, ugyanakkor egyre fokozódó érdeklődés mutatkozik – főként a közepes- és a kisebb üzemmérettel rendelkező gazdálkodók körében – a jó minőségű és kevés üzemórás használt traktorok és munkagépek iránt. Úgy véljük, hogy ez a tendencia az elkövetkező években erősödni fog és szeretnénk, ha a gazdálkodók bizalommal támaszkodnának ránk a használt erő- és munkagépek beszerzése során.

Minden feltételünk adott a belföldről, vagy külföldről megvásárolni kívánt mezőgazdasági gépek, eszközök beszerzéséhez, szállításához, tárolásához és átvizsgálásához. A gazdálkodónak nincsen más dolga csak ki kell választania a megvásárolni kívánt gépet – és mi beszerezzük, sőt ki is szállítjuk számára.

fotó: Agroinform.hu

Az autópálya mellett elterülő ácsi telephelyünk számtalan lehetőséget tartogat üzletfeleink számára is. Örömmel fogadjuk meglévő és leendő partnereink jelentkezését, hiszen gépek, vagy komplett raktárkészletek tárolására is rendelkezünk szabad kapacitással.