traktor

Egyszerű és hatékony technológia: a háromhengeres, optimalizált lökettérfogatú FARMotion motorok teljesítménye 65 LE (48 kW) és 97 LE (71 kW) közötti, és míg a maximumot hozzák ki magukból, az üzemanyag-fogyasztásuk és károsanyag- kibocsátásuk verhetetlenül alacsony. Deutz-FahrElektronikus, 2000 bar értéken működő közös nyomócsöves befecskendezés, kipufogógáz-visszavezetés, töltőlevegő-visszahűtés, DOC kipufogógáz-utókezelés, kis méretű hűtő viszkokuplungos ventilátorral és PowerCore légszűrővel – túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a motortechnológia mai csúcsát jelenti. 
Deutz-Fahr traktorAz erőátvitel terén kétféle mechanikus, ötsebességes, irányváltóval felszerelt sebességváltóból lehet választani: az egyik összesen 15 + 15, a másik pedig 30 + 15 fokozatú. Egyszerűen hatékony: a sorozat összes gépe mindössze 1870 ford./percnél éri el a 40 km/h sebességet.

Deutz-Fahr

Az 5D Keyline sorozat összes tagja négykerékhajtással és négy kerékre ható fékrendszerrel van felszerelve. A négykerékhajtást és a 100%-os differenciálzárat elektro-hidraulikus vezérléssel lehet működtetni. Igazán sokoldalú: 50 l/perc teljesítményű hidraulikaszivattyú akár három mechanikus működtetésű hátsó hidraulikaszelep, 3500 kg emelőképességű hátsó emelőszerkezet és akár háromfokozatú TLT kiszolgálására.traktorA fülke igazán kényelmes: a kilátás minden irányba kiváló, az ajtók szélesek, a kezelés pedig igen ergonomikus. Az új 5D Keyline sorozat bármely modellje tökéletes társa lehet az igazán gazdaságos munkavégzésben.

Ne maradjon le Deutz-Fahr 5D Keyline készletakciónkról!

Dorkerwww.dorker.hu