Kitörő örömmel fogadta a fiatal nyertes a hírt, hogy mától egy URSUS N-072 típusú műtrágyaszóróval gazdagodott a nagytályai családi gazdaságuk gépparkja. A nyereményt az Agro-Boma Mezőgép Kft. ajánlotta fel.

Mészáros Ferenc sógorával vezeti kis gazdaságukat és közel 200 hektár szántóterületet művelnek. "Van egy kis szőlő is hobbi célból, hiszen az Egri Borvidéken minden gazdálkodó megtermeli a saját borát." - nyilatkozta a boldog nyertes az Agroinform munkatársának, miután megtudta a jó hírt.

Állattartás is van, - tudtuk meg Ferenctől - választási malacokat nevelnek a fiúk, majd karácsonykor értékesítik az árut.

Milyen traktor húzza majd az új műtrágyaszórót?

"Az első kör műtrágyát már kiszórtuk, de a második adagot már az új URSUS N-072-essel szeretnénk kijuttatni." -nyilatkozta a fiatal gazda.

Két New Holland traktor képezi a gazdaság gépparkjának gerincét, egy 160 és egy 190 lovas erőgép személyében.

Milyen gyakran olvassa a nyertes az Agroinform portált?

"Napi rendszerességgel olvassuk a portál híreit és böngésszük az apróhirdetéseket, de azt nem gondoltuk volna, hogy megnyerjük majd a műtrágyaszórót - azért biztos, ami biztos beregisztráltunk. Tanulság, hogy érdemes legközelebb is versenybe szállni, - nagyon örülünk a gépnek. "

A nyeremény: URSUS N-072 műtrágyaszóró az Agro-Boma Kft. kínálatából.