A Pest megye északi részén, valamint a nógrádi térségben gazdálkodó partnerek most már könnyebben elérhetik a cég szolgáltatásait.


2016. április 12-én partnerei körében adta át a legújabb telephelyét a társaság Közép- Magyarországi Régiójának vezetősége.

aszódi KITE telephelyAz új aszódi telephely – fotó: KITE Zrt.

Az új bázis a Pesti út 23. szám alatt, 1384 m2 alapterületű telken helyezkedik el, és abból a célból jött létre, hogy a környéken élő több mint 400 gazdálkodó számára elérhetővé tegye a KITE Zrt. alkatrészkínálatát. Ezt a térséget eddig a dabasi alközpontból látták el, azonban néhány település már annyira messze volt, hogy a cég szükségét látta annak, hogy közelebb hozza partnereihez a magas színvonalú és gyors alkatrész-szolgáltatását.

aszódi KITE telephely - alkatrészekAz új telephely fő profilja az alkatrész-ellátás... – fotó: KITE Zrt.

A KITE Zrt. a mezőgazdasági szektor legnagyobb integrátoraként a szántóföldi és kertészeti termeléshez szükséges inputanyagok kereskedelmében és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadói tevékenységben, valamint a mezőgazdasági gépek értékesítésében az egész ország területén meghatározó szerepet tölt be.

Saját szervizhálózatuk révén korszerű technikai és logisztikai rendszerrel segítik az alkatrész- és szervizellátást. Mindehhez egyedi vevői igényeket kielégítő fizetési, finanszírozási és biztosítási konstrukciókat nyújtanak, valamint közreműködnek a partnereik által termelt szántóföldi termények piacra jutási feltételeinek javításában. Emellett a gazdálkodóknak a bérgép-szolgáltatásuk igénybevételére is lehetőségük van.