A C5305 modellt Deutz közös nyomócsöves befecskendezésű TCD L6 típusjelzésű, 6,1 literes hengerűrtartalmú, 180 lóerős, az V. emissziós szintű motor hajtja meg. A 300 literes üzemanyagtartály hosszú hasznos üzemidőt tesz lehetővé tankolási állásidő közbeiktatása nélkül. A kombájn egy 3 sebességfokozatos, hidrosztatikus járószerkezet hajtással szerelt. A betakarítógéphez kínált vágóasztalok szélessége 3,60 méteres, 4,20 méteres, illetve 4,80 méteres lehet. 

Az új modellhez háromféle vágóasztal méretből választhatunk – fotó: SDF Group

A C5305 modell cséplőszerkezete 600 mm átmérőjű, 1110 mm széles cséplődobból áll, exkluzív beállítással. A betakarítási teljesítményt a cséplődob és a hosszú szalmarázó ládák optimalizálják. A magtartály befogadóképessége 4600 liter, ürítő rendszerének szállítási teljesítménye 75 L/s. Pelyvaterítő és szalmaszecskázó is kapható hozzá.

A magtartály befogadóképessége 4600 liter, ürítő rendszerének szállítási teljesítménye 75 L/s – fotó: SDF Group

Vezetőfülkéje klimatizált - CommanderCab EVO, amely jó ergonómiai viszonyok mellett magas szintű kényelemérzetet ad. A legfontosabb kezelési és vezérlési funkciók (vágószerkezet, cséplőszerkezet, gabonatartály-ürítés) a gépkezelőtől balra található, CommanderStick multifunkciós kar segítségével vezérelhető. A gép teljesítményét egy ellenőrző rendszer felügyeli, amely informál a gép üzemi jellemzőiről, a cséplődob fordulatszámtól kezdve bármilyen esetleges zavar fellépéséig.