Az FC 3115 D, FC 3515 D és az FC 3115 R fűkaszák sorát teljessé téve a KUHN piacra dobja az FC 3515 R modellt, melyet ugyancsak Squareflex hengeres szársértővel gyártanak. A nagy átmérőjű (24 cm) és különleges profilú henger élettartamra szóló dupla és szinkronizált meghajtással rendelkezik, exkluzív profilja pedig optimális vízleadást és takarmányminőséget biztosít – számolt be a Farm-Connexion.


Néhány alkatrész előállításához alumíniumot alkalmaz a gyártó, mely segít csökkenteni a gép teljes súlyát. A tervezési koncepció jelentős teljesítmény és minimalizált karbantartási idő mellett hatékony kondicionálást biztosít minden takarmány (lucerna, csenkesz, búza stb.) esetében.

Az erős OPTIDISC ELITE vágóegység és a FAST-Fit gyors rögzítésű kések magas minőségű vágást, üzemeltetői kényelmet és könnyű kezelhetőséget, valamint alacsony karbantartási költségeket kínálnak.

kasza

Az FC3515 R modell jelentős teljesítmény és minimalizált karbantartási idő mellett hatékony kondicionálást biztosít minden takarmány esetében – forrás: KUHN

A LIFT-CONTROL felfüggesztés erőteljes és állandó talajnyomás-csökkentést nyújt a növénytakaró védelme érdekében. A lassító rendszerrel párosítva megvédi a gépet az akadályoktól.

Az állítható ellensúly a váz bal oldalán választható felszerelésként elérhető. Ez olyan gazdaságok számára hasznos, amelyek területei lejtősek, vagy közepes méretű traktorokat használnak.


Az FC 3115 R modell, akárcsak a széria többi tagja, összecsukható, így kompakt méretben könnyű szállítást tesz lehetővé és optimális súlyeloszlást biztosít a traktor hátsó kerekein.