Az M7003 traktorcsalád a Kubota jelenleg Európában elérhető termékpalettájának legnagyobb tagja. 130-tól 170 lóerőig terjedő teljesítménnyel rendelkeznek modelljei a Kubota megbízható dízelmotorjainak köszönhetően. Felszereltsége változatos, a standard kategóriától a KVT típusú verzióig.

A videósorozat második részében

Szabó István műszaki vezető a Prémium KVT modell felszereltségét mutatja be. Erre a modellre többek között jellemző az egyszerű kormánybeállítás és a magasfokú kényelem Mivel ez a típus a legfelszereltebb mind közül, így rendelkezik Kubota K monitorral — ami egy érintőképernyős, piktogramok segítségével könnyen értelmezhető monitor —, illetve egy olyan joystick-al, amiről mindent igazán könnyű vezérelni.

Az Kubota M7003 jelű szériája professzionális szántóföldi használatra készült, és minden olyan tulajdonsággal felszerelt, amire egy modern gazdának szüksége van. Még a standard traktorok is felszereltek rugózott híddal, 50-es váltóval és rugózott fülkével. A Prémium és KVT Prémium modellek esetében alapfelszereltségként is elektromos vezérlésű kiadószelepekkel van ellátva és minden kezelőszerv a karfába integráltan helyezkedik el. Egy teljes felszereltségű Premium KVT traktor fronthidraulikával, frontkardánnal, légrugós rugózott fülkével, nagy méretű ISOBUS monitorral (K-monitor), automata kormányzás előkészítéssel rendelkezik.

Továbbá fontos jellemzője, hogy a gyártó akár 5 év kiterjesztett gyártói garanciát is biztosít. Ez egyedülálló a garancia időtartamát és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészeket tekintve, mivel a Kubota befogad olyan kopóalkatrészeket is, amiket jellemzően kihagynak a garanciaprogramokból. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a gyártó bízik saját termékeinek magas minőségében.

A Kubota termékkatalógusa letölthető ide kattintva.

Amennyiben a videó felkeltette érdeklődését, keressen minket bizalommal!

http://www.kubota-traktorok.hu/

info@ketkata.hu

+36-28-465-053