1.) NEW HOLLAND

Az EIMA bolognai gépkiállításon a New Holland építette a legnagyobb standot.

Az összes kiállító közül Ők hozták el a legtöbb gépet és a legtöbb lóerőt is a látogatóknak, - körbefotóztuk mi is az óriási standot és bemutatjuk a New Holland újdonságokat is:

undefined

A társaság kiállította a legnagyobb teljesítményű Elevation kombájnját is. A gép fülkéjét közel 2400 látogató próbálta ki 5 nap alatt.

undefined

A T4 -es New Holland traktorszéria rögtön két képviselővel mutatkozott be - a fülke nélküli és a fülkés változatot is elhozták a bolognai EIMA-ra.

undefined

undefined

undefined

Az Év Speciális Traktora 2015 díjat a New Holland T3.75F kapta, amelyre komoly sorban állás után fel lehetett ülni és  amelyet testközelből szemügyre lehetett venni.

undefined

A New Holland 9070 L szőlőkombájn előtt is tömegek várakoztak, hogy közelebbről megnézhessék az új modellt.

undefined

A New Holland traktorokat szimulátorok segítségével munkába foghatták a fiatal gazdák.

2.) A JOHN DEERE -é lett a második legnagyobb stand

undefined

undefinedundefined

Időszerű és praktikus segítsége a gazdáknak a 4 személyes, platós John Deere Gator.

A legkorszerűbb bálázókat minden oldalról szemrevételezhették a látogatók.

undefined

John Deere lézer-show a standon.

undefined

Kicsik - és nagyok kedvence volt a gumihevederes John Deere 8370 RT modell. A megemelt gép nem csupán tekintélyt parancsoló megjelenést nyert, de szemmagasságból lehetett megvizsgálni a járószerkezetet is.

A Maschio Gaspardo mutatta be a legnagyobb munkagépes-  és összességben a harmadik legnagyobb standot Bolognában.

A társaság önjáró permetezője -az Unigreen - mellett találkoztunk a magyar Zetor-Vas Kft. csapatával is, akik végigkísértek minket a Mashio Gaspardo újdonságok között.

undefined

undefined

A Maschio Gaspardo mérnökei új szemenként vetőgépet mutattak be. A nagy sebesség mellett a pontos munkavégzés is elsőrangú szempont a fejlesztés során.

Az innovatív Unigreen önjáró permetező hat nagy keréken halad, - 8 méter hosszú, 2,5 méter széles és 4 méter magas.

Az új modell egyesíti a modern önjáró gépek nagy teljesítményét, a kijuttatás során a nagy eloszlási pontosságot - ugyanakkor a használata mellett csökken a talaj tömörödöttsége.

undefined

A társaság nem csupán az újdonságokat, de a teljes termékpalettát bemutatta a bolognai kiállításon.

undefined

A Corona kombinált gabonavetőgép legnagyobb típusa - a 400-as - is bemutatkozott az EIMA-n. A nagy sebességű vetést megvalósító eszköz nagy magtartállyal és még nagyobb munkaszélességgel állt a szakmai közönség előtt. Az új fejlesztés gondoskodik a homogén magágyról és a magok pontos kijuttatásáról - bármilyen vetés-sebességről is legyen szó.

undefined