A traktorokról és a hozzájuk kapcsolódó munkaeszközökről rengeteg szép dolgot lehet elmondani, de az az igazi amikor élőben láthatja őket az ember, munka közben. A korábbi éveknek megfelelően, idén is egy gyakorlati szántóföldi és kertészeti gépbemutatóval zárja az Odisys Bt. a 2019-es kiállítási szezont. Egy ilyen nyílt napon az ember jelentősen közelebb kerülhet és jobban megismerheti a traktorokat, munkagépeket.

solis

Az Odisys meghívja nyílt napjára, ahol szántóföldi és kertészeti traktorok és munkagépek bemutatóját tartják:

Időpont: 2019. október 17.  csütörtök 9:00
Helyszín: ODISYS Bt telephelye: Kecskemét, Könyves Kálmán krt. 109.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken, pár kattintással egyszerűen megoldható!

A rendezvényen bemutatják a teljes Solis traktorcsaládot, ahol az új ültetvényekre szánt gép magyarországi premierjére is sor kerül. Az új, keskeny Solis N 75 ültetvénytraktor 75 lóerejével, és CRDi motorjával először találkozhatnak a magyar gazdák.

solis traktor

Az új, keskeny Solis N 75 ültetvénytraktor Magyarországi premierjére is sor kerül.

A 90 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Goldoni traktorjai immáron több mint 20 éve teljesít szolgálatot a hazai gazdaságokban és a kommunális érában is. A nemrégiben tulajdonosváltáson áteső olasz vállalat hosszútávú tervei jól körvonalazódnak az újgenerációs modelleken. A nyílt napon a régi és az új típusú modellek is részt vesznek a demó feladatokban.

gép

Szántóföldi és kertészeti gépeket is láthatsz a gyakorlati bemutatón.

A traktorokhoz kapcsolható munkaeszközök közül a teljesség igénye nélkül igyekeznek minél többet bemutatni. A kiváló minőségű Nobili permetezők mellett a gyártó szárzúzóit is megnézhetik terhelés alatt, melyek nem csak a mezőgazdaságban, hanem a kommunális feladatok elvégzésében is megbízható munkát végeznek. Továbbá Sicma ágdarálót, talajmarót és szárzúzót, Bagodi és Leták gyártmányú eszközöket is láthatnak majd munka közben!

Traktorok

Solis

Solis 20
Solis 26
Solis 50 RX
Solis N75
Solis 75 CRDi

Goldoni

Goldoni Euro 40
Goldoni Ronin 50
Goldoni Transcar
Goldoni Quasar

traktor

A bemutatón a Goldoni régi és az új típusú modelljei is részt vesznek.

grillo

Grillo Climber 10 AWD 27
Grillo Climner 8.22

Munkaeszközök

Nobili

Nobili BNU 195 szárzúzó
Nobili TB 211 szárzúzó
Nobili TLP 140 szárzúzó
Nobili Jet permetező
Nobili Oktopus permetező

szárzúzó

Nobili szárzúzókat és permetezőket is bemutatnak.

Sicma

SICMA TA szárzúzó
SICMA ZLL talajmaró
SICMA EcoChipper 100 ágaprító

BFM

BFM EV kultivátor
BFM automata kitérős soraljművelő

odisys

Egy olyan bemutatón is részt vehetnek az érdeklődők, mellyel régóta tartozik a cég a nagyérdeműnek. Magyarországon majdnem egyedülállóként akár 30 cm törzsátmérőjű idős fák átültetésére alkalmas gépet is megtekinthetik élőben, idős fa átültetés közben!

átültetés

A gép akár 30 cm törzsátmérőjű idős fák átültetésére is alkalmas.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amely az alábbi linken, pár kattintással egyszerűen megoldható!

A bemutatásra kerülő gépek listáját és részeletes információ az alábbi linkre kattintva érhető el.