Hódmezővásárhelyen, a XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon Kovács Máté, a Derby-Túr Kft. marketing vezetője mutatta be nekünk vadonatúj termékcsaládjukat, a Kingspan Klargester házi és ipari szennyvíztisztító rendszereket, amellyel nem csak nyaralók, családi házak vagy szállodák tulajdonosai, de agrárvállalkozások is hatalmas összegeket tudnak spórolni a szennyvíz költségükön.

A Klargester termékcsalád összesen 4 termékből áll, ezekkel 1-2 fős nyaralóktól kezdve egészen több száz szobás szállodák szennyvíztisztítását meg tudják oldani.

Nagy segítség a talajnak és a pénztárcának is

Sok mezőgazdasági telep a városokon, falvakon kívül található, megfelelő szennyvízhálózat nélkül. Itt jellemzően egy szennyvíztartály van lerakva, amit egy pár fős vállalkozás esetében is havonta-kéthavonta üríteni kell, adott esetben évi akár egy millió forintnál is nagyobb összegért.

Egy Kingspan szennyvíztisztító ilyen területen a legnagyobb segítség, hiszen egy nap alatt telepíthető, ezután pedig biológiai úton bontja le a szennyvízben található szennyeződéseket. Az így kapott szürke víz (amely a BioDisc esetében a világon elérhető legmagasabb, 99,1% tisztaságú) elszikkasztható, élővízbe is vezethető, de kiválóan alkalmas permetezésre, locsolásra, vagy az épületbe visszavezetve takarításra vagy akár a WC lehúzására is használható.

Így szállítsd bombabiztosan a folyékony műtrágyát!

A Derby-Túr standján bemutatásra került az év elején megjelent Kingspan TankMaster is, ráadásul a 6000 literes, a magyar piacon egyedülállóan hegesztések és illesztések nélkül készült Nitrosol szállító tartályhoz elhozták a 80 darabból álló hullámtörő rendszert is. A rendszer különlegessége, hogy az egy darabos hullámtörő falakkal ellentétben a kanyarodáskor keletkező oldalirányú mozgás ellen is védi a tartályt, valamint hogy mivel a hullámtörő elemek mindenhol ott vannak, még a legkisebb hullámok kialakulását is megakadályozzák.

Kingspan TankMaster Nitrosol szállító tartály hegesztések és illesztések nélkül

Kingspan TankMaster Nitrosol szállító tartály hegesztések és illesztések nélkül – fotó: Derby-Túr Kft.

Professzionális keverőrendszer drónos permetezéshez

A Derby-Túr természetesen elhozta saját fejlesztésű vegyszerkeverő és kitankoló rendszerét, a DroneFillert is, amelyet kifejezetten drónos permetezéshez fejlesztettek ki. A DroneFiller különlegessége, hogy több lépcsős keveréssel megfelelően töri a granulátum, por vagy folyadék formájában beöntött vegyszert, amelyet két állású szivattyúval, csupán 370 W energiaigénnyel juttat ki a drónba. A két állás azért szükséges, hogy minden drón megfelelően tölthető legyen, hiszen alsó állásban a rendszer egy 10 literes drónt is fröcskölés nélkül tankol fel, felső állásban pedig az 50 literes tartály megtöltése is befejezhető 1 perc alatt.

Spórolj akár 60 forintot a gázolaj literenkénti árán a benzinkúthoz képest

Kovács Mátéval természetesen beszélgettünk a megszokott termékekről, azaz a gázolajkutakról is. Máté szerint most különösen megéri beruházni, hiszen a benzinkúti és a nagykereskedelmi ár között akár 60 forint különbséget is el tudnak érni, így a befektetés egy 300 hektáros gazdaságnak akár 1 év alatt megtérülhet csak az árkülönbözeten.

Akciók május 31-ig, vagy a készlet erejéig!

Bár a legnagyobb kedvezmények szokás szerint csak a kiállításon érhetők el, a Derby-Túr a mezőgazdaság jelenlegi helyzetét látva úgy döntött, kivételesen szakít a hagyományokkal, és legnagyobb akcióit mindenki számára elérhetővé teszi május 31-ig, vagy a készlet erejéig. Érdemes sietni, hiszen legnépszerűbb termékeikre akár több százezer forint kedvezmény is elérhető!

Kattints ide, és nézd meg az akciókat: www.gazolajkut.hu

Vagy keresd őket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Derby-Túr Kft.

+36 56 354 222

www.gazolajkut.hu

5400 Mezőtúr, Cs. Wágner J. utca 28-32

derby-túr