A Massey Ferguson legkisebb traktorcsaládja az MF 1700-as az 50 lóerő alatti szegmensben kínál kimagasló minőségű és könnyen kezelhető prémium gépeket.

A szériában két típus található: a kisebbik 38 LE teljesítménnyel (MF 1740),  a nagyobbik pedig 46 LE-vel (1747). Az erőforrások üzemanyag-takarékos, modern technológiával készülnek, és előnyük, hogy semmilyen bonyolult elektronikai rendszer nem található meg bennük.

Massey Ferguson

Az erőgépek modern technológiával készülnek, használatuk mégis egyszerű

Sebességváltóból is kétféle érhető el: teljesen mechanikus 12 x 12 sebességfokozattal, illetve hidrosztatikus hajtómű. Mindegyik típusból választhatunk fülke nélküli és fülkével ellátott verziót egyaránt.

A fülke nélküli természetesen borulásgátló kerettel rendelkezik, illetve minden kötelező biztonsági megoldással is el van látva. Az ilyen traktorok ideálisak istállókba, szűk „vállmagasságú” épületekbe, fóliasátrakba. A fülkés verziók a kategóriában maximális kényelmet nyújtanak: rugózással ellátott vezetőülés, klímaberendezés, hidrosztatikus hajtómű, illetve a kategória átlagát jóval meghaladó helykínálat. Az univerzális és önkormányzati felhasználást elősegíti, hogy a traktorokhoz választhatunk mezőgazdasági vagy gyepre való gumiabroncsozást.

traktor

A fülke nélküli traktorok ideálisak istállókba, szűk „vállmagasságú” épületekbe, fóliasátrakba

Az MF 1700-as széria hidraulikája felfelé lóg ki a kategóriából: sok százlóerős gép nem rendelkezik ilyen erős rendszerrel. Mindkét verzióban 75 l/perces szivattyú dolgozik, ami Kat 1 hátsó hárompontot mozgat, vagy 2 középre/2 hátulra szerelt szeleppárt lát el olajárammal. A traktorok tömege 1.500 és 2.000 kg között található, amely által a robusztus munkagépek is könnyedén illeszthetők hozzá.

traktor

Az MF 1700-as széria hidraulikája felfelé lóg ki a kategóriából

A traktorok felszerelhetők a legnépszerűbb kiegészítőkkel a kategóriában:
• homlokrakodó
• has alatti, oldalra kidobós fűnyíró
• sószóró adapter
• fronthidraulikára tolólapok, kaszák

Az erőgépek a Magyar Falu Program eszközfejlesztési pályázatára megfelelnek! 5.000 fő alatti település esetén a támogatás 100%-os!

(A pályázati felhívás pontos megnevezése: Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására)

Részletekért érdeklődjön még ma az Austro Diesel központi számán vagy helyi Massey Ferguson márkakereskedőjénél! Központi telefonszám: 0630-613-0122