Az AGROPARK-nál márkától függetlenül, jelenleg is több mint 300 gép közül választhat, folyamatosan megújuló készletünkből. Az AGROPARK csapata a vásárlás után sem engedi el a kezét, hisz profi, szakképzett szervizcsapatunk rövid időn belül az ország bármely pontjára eljut, így minimalizálva az állásidő miatti kieséseket.

A kínálatában szereplő gépek mindegyike árral együtt van hirdetve, legyen szó új vagy használtgépről egyaránt, hiszen mi büszkén vállaljuk versenyképes árainkat! Ezt jelenti az AGROPARK!

hitel

Erről nem szabad lemaradnia! FIX 0,49% kamatozású hitel, csak az AGROPARK-nál!

Márkafüggetlen gépkereskedésként nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink folyamatos szakmai képzésére, legyen szó alkatrészellátásról, szervizről vagy értékesítésről.

Az AGROPARK Szerviz 40 fős szervizcsapattal és 25 szervizautóval az ország bármely pontján található AGROPARK-gép gyors és megbízható szervizelését biztosítja.

Professzionális szervizcsapattal, valamint gyors és precíz alkatrészellátással támogatjuk ügyfeleinket.

gép

Márkafüggetlen gépkereskedés, országos szervizlefedettséggel – www.agropark.hu

Szerviz

2019 májusában megnyitottuk új telephelyünket Csengelén, az M5 autópálya kisteleki lehajtójánál, amely modern, európai szemmel nézve is egy minden igényt kielégítő, 50 000 négyzetméteren elterülő, több mint 5500 négyzetméteres iroda-, szerviz- és alkatrészközpontot, valamint akár 500 gép tárolására alkalmas helyet foglal magában.

Elsődleges helyen szerepel a megbízhatóság és a szerviz. Minden reggel AGROPARK-szervizautók sokasága indul útnak a központi telephelyünkről az ország bármely pontjára, így biztosítva az országos szervizlefedettséget. Kiszállásos szerviz esetén 40 fős szervizcsapattal és 25 db AGROPARK-szervizautóval állunk ügyfeleink rendelkezésére, így garantálva a gyors problémamegoldást Magyarország egész területén.

Minden, az AGROPARK által értékesített új mezőgazdasági gépre, jogszabályi előírásoknak megfelelően, 1 év teljes körű garanciát vállalunk, ami magában foglalja az ingyenes kiszállást, a meghibásodott alkatrész ingyenes cseréjét, valamint a munkadíjat is.

Igény esetén maximum 17 éves korig géptörésbiztosítás és összkockázatú vagyonbiztosítás megkötése is lehetséges. Használt gépek esetén ingyenes 1 éves AGROPARK motortörés garanciát kínálunk minden 17 évnél fiatalabb önjáró munkagépünkre. Részletes információt az agropark.hu weboldal Garancia menüpontja alatt talál.

szerviz

Szakképzett szervizcsapatunk rövid időn belül eljut az ország bármely pontjára.

Alkatrészellátás

Alkatrészközpontunkban felkészült csapatunk várja ügyfeleink rendeléseit, legyen szó bármilyen Case, Claas, JCB, John Deere, Manitou vagy New Holland mezőgazdasági gépalkatrészről, gumiabroncsról, felniről, ikerkerékről, művelőkerékről vagy egyéb mezőgazdasági kiegészítőről.

alkatrész

Rendeljen Case, Claas, JCB, John Deere, Manitou vagy New Holland mezőgazdasági gépalkatrészeket.

Biztonságos vásárlás

Az AGROPARK-használtgépek kizárólag megbízható forrásból származnak, leinformálhatóak, és az üzemóra valódisága minden esetben garantált. Minden általunk forgalmazott gép szervizünk ellenőrzésén esik át, így garantálva ügyfeleinknek a legnagyobb biztonságot.

Gépszállítás

Igény esetén saját AGROPARK-kamionokkal szállítjuk ki a nálunk vásárolt gépeket. Gépszállítás előtti ingyenes, maximum 2 órás, AGROPARK-szervizmérnök által tartott oktatás és betanítás az AGROPARK új mezőgazdaságigép-átadójában.

Aktuális gépkínálatunk az agropark.hu weboldalon tekintheti meg vagy személyesen a 6765 Csengele, Agropark 1. – M5 autópálya kisteleki lehajtójánál található telephelyünkön.

agropark

AGROPARK kamionokkal történő gépszállítás.