A Case IH európai képviselőjének új telephelyét február 20-án ünnepélyes keretek között nyitotta meg Grósz László az Agro-Békés Kft. ügyvezetője. A most átadott régiós központban négyállásos műhely biztosítja majd a gyorsabb gép- és alkatrészellátást és szervizszolgáltatást a térség gazdálkodóinak.

case

Az új, nyíregyházi telephely

Az Agro-Békés Kft. az elmúlt 18 évben jelentős fejlődésen ment keresztül, telephelyeinek száma immár hatra nőtt és összesen 100 embert foglalkoztatnak, 2017-től pedig a Case IH kizárólagos magyarországi forgalmazójává lépett elő. Grósz László köszöntőbeszédében kiemelte: "Számunkra nagyon fontos, hogy úgy adjuk el a világ élvonalába tartozó gépeinket, hogy azzal hasznot hozzunk a gazdálkodóknak.”

Az ügyvezető elmondta azt is, hogy a régióban egyre nagyobb az érdeklődés a Case IH traktorok iránt, már most több mint 30 szerződést írtak alá. „Sok Case IH gép van Nyíregyháza térségében, éppen ezért fontos volt, hogy a gazdálkodók számára helyben biztosítsunk egyebek közt alkatrészellátást és szervizszolgáltatást” – mondta el, és bejelentette azt is, hogy az év végén nyitja meg a cég dunántúli központként is működő pákozdi kirendeltségét.

Grósz László a cég gépkínálatából a Case IH erőgépek mellett kiemelte a BEDNAR munkagépeket, a Kverneland gépeket és a Fuhrmann pótkocsikat is, bemutatva az egyre szélesebb termékkört, amelyet a gazdálkodóknak ajánlhatnak. Emellett beszélt az országos lefedettségű RTK hálózatukról és a Telematics szolgáltatásról is, mellyel az egyes eszközök üzemeltetésével kapcsolatos adatokat nyújtanak a gazdálkodóknak. Az Agro-Békés hároméves gépbérleti konstrukcióját is kiemelte, ami traktorra és kombájnra vehető igénybe. "Fix havidíjért cserébe használhatóak a gépek harminchat hónapon keresztül. Ebben az esetben nincsenek váratlan költségek, hiszen az összeg tartalmazza az esetleges szervizköltségeket és a munkadíjat is” – tette hozzá.

case

A térség gazdálkodói közül sokan megjelentek

Christian Garneyer, a Case IH kelet-közép európai kereskedelmi igazgatója egy, a minőségi ügyfélkiszolgálást, alkatrész- és szervizellátást elismerő plakettet adott át a magyar forgalmazó képviselőinek. Beszédében kiemelte: “amióta a Case IH Magyarországon van, a 2017-es volt a legsikeresebb év.”

A szakember beszélt a Case IH legújabb fejlesztéseiről is, többek között az új váltóval szerelt, több díjjal is elismert Case IH Maxxum traktorról. Elmondta azt is, hogy a kistermelőktől egészen a legnagyobbakig ki tudják szolgálni a gazdálkodókat, széles traktorválasztékuknak köszönhetően. Kiemelte a gumihevederes traktorokat és az egyrotoros kombájnokat, amik a gyártó talajkímélő és hatékony fejlesztései közé tartoznak. Bejelentette azt is, hogy a Case IH a közeljövőben új termékekkel jelentkezik majd.

case

A közeljövőben újabb termékek és fejlesztések várhatók