Miért érdemes előre gondolkodni, időben rendelni? Bár az idei évben a mezőgazdasági gépforgalmazók többségénél felhalmozott alkatrész-készleteknek és az előrendeléseknek köszönhetően zökkenőmentes volt a gép- és az alkatrészellátás, már tapasztalható, hogy a gazdálkodókat is eléri a világszerte érzékelhető alkatrészhiány. Sajnos az alkatrész-kereskedőknek és a gazdálkodóknak is be kell látniuk, hogy egy későn leadatott rendelés esetén nem biztos, hogy mindenkit ki tudnak szolgálni alkatrésszel.

Amennyiben szeretné biztosítani, hogy gépe a szezont üzembiztosan kezdje, juttassa el alkatrész-igényét 2022. január 31-éig az Interat Zrt.-hez, így a cég a megrendelt termékekre most garantáltan 5% kedvezményt ad.

Az Interat Zrt. alkatrész-palettáján megtalálhatóak az olasz Arag gyár termékei, amely mára szinte az összes permetezőgép-gyártónak beszállítójává vált. Ha a permetezőgépen eltörik, megreped egy műanyag idom, csap, szórófej, beszakad a szűrőbetét, fúvókát szeretné másikra váltani, esetleg elszakad a kábel, megadja magát a szakasztag és a mennyiségszabályzó, vagy végleg bemondja az unalmast az átfolyásmérő, a monitor úgy döntött, szabadságra megy, akkor az Interatnál jó helyen jár!

Munkatársaik készséggel segítenek önnek megtalálni a hibás, törött vagy más cserére szoruló permetezőgép-alkatrészt, amit raktárkészletről vagy rövid határidőn belül tudnak biztosítani.

Permetezőgép alkatrészek

Permetezőgép alkatrészek – fotó: Interat Zrt.

Az Interat Zrt. Olaszország legnagyobb szivattyúgyártóinak (Annovi Reverberi, Udor, Comet) gyári képviseletét és alkatrészforgalmazását látja el.

Elszakad a membrán, eltörik az olajtartó pohár, inkább szelepet cserélne vagy egyszerűen vásárolni szeretne a permetezőjéhez alacsony vagy nagynyomású szivattyút? Tegye meg náluk!

Amerikai Hypro centrifugál, görgős szivattyúi mindig megtalálhatóak a polcon és az alkatrészellátás is biztosított, jelenleg még nem kell heteket várni rá.

Szőlő-gyümölcs és szántóföldi permetező szivattyúk

Szőlő-gyümölcs és szántóföldi permetező szivattyúk – fotó: Interat Zrt.

Maschio Gaspardo alkatrészek folyamatosan megújuló széles választéka rendelkezésre áll már több mint 20 éve az Interat Zrt polcain.

Kalapácskést, csapágyakat kell cserélni a Maschio zúzóján, kopottak a talajmaró kések, a nagy szárazságban elhagyják a talajlazító késeket, a gabonavetőgép csövek már nem alkalmasak elvezetni a magot? Tavasszal kukorica, napraforgó és cirok kerülne a földbe Gaspardo szemenkénti vetőgéppel, de nem talál hozzá vetőtárcsákat? Telefonáljon, és az Interat alkatrészes kollegák leveszik a polcról, becsomagolják, ha úgy kéri, elküldik futárral vagy félreteszik önnek, amíg érte jön.

Maschio Gaspardo alkatrészek

Maschio Gaspardo alkatrészek – fotó: Interat Zrt.

A cserealkatrészek azonosítása gyakran körülményes és szaktudást igényel, az akció időtartalma alatt számíthat a cég szakértő munkatársainak segítségére. Ezt szezonban sajnos már korlátozottan tudják biztosítani, ekkor rendelést már csak konkrét cikkszám megadása esetén áll módjukban elfogadni.

Az Interat Zrt. honlapján található alkatrészjegyzékek segítségével keresheti ki az önnek megfelelő alkatrész rendelési számát.

 

Letöltések menüpont képernyőképe

A képre kattintva a Letöltések menübe jut, ahonnan letöltheti az alkatrészkatalógusokat!

Alkatrészproblémájával forduljon az Interat Zrt-hez bizalommal!

Interat Zrt. logó

Interat Zrt.
2060, Bicske Csabdi út 2.
+36-22/350-045
info@interat.hu
Webshop rendelés: https://webshop.interatzrt.hu/products

Alkatrész raktár: +36-30/382-8910
interatraktar@gmail.com

Alkatrész termékmenedzser:
Török László
+36-20/964-9732
torok.laszlo@interat.hu

Üzletkötő, alkatrész értékesítés:
Palkovics Ádám
+36-20/377-5917
palkovics.adam@interat.hu