„Milyen jó a mezőgazdaságban dolgozóknak, hiszen egész télen csak pihennek." Egy mondat, amely ez idő tájt gyakran elhangzik a laikusok szájából, pedig ennél nem is tévedhetnének nagyobbat! Mi pontosan tudjuk, hogy a mostani időszak már javában a következő szezon sikereinek megalapozásáról szól, ami nem kevés munkával és jelentős döntések meghozatalával jár. Ezek közé tartozik az új gépek, eszközök beszerzése is. Ennek megfelelően az Intergavelnél már meg is kezdődtek az év végi agrárárverések, így aki ellátogat a vállalati aukciósház weboldalára, három mezőgazdasági aukciót is talál!

Fendt traktor árverés

Fendt traktor is az árverésen szereplő erőgépek között – fotó: Intergavel

„Mindez pedig csak a kezdet, 2022 első negyedévében ugyanis még nagyobb hangsúlyt fektetünk a mezőgazdasági aukciókra. Azok az eladók, akiknek a tételei korábban a leginkább megmozgatták a vevőket, most is számos gépet és eszközt bocsátanak majd licitre, de lesznek új megbízók is, ugyancsak erős kínálattal" – árulta el Kocsis Csaba, az Intergavel tulajdonos-ügyvezetője.

Mint hozzátette, a tétellisták összeállításánál a múltbeli tapasztalatokra és a friss igényfelmérésekre egyaránt támaszkodtak, így ezúttal is több, kifejezetten értékes, de kedvező áron kínált berendezést szerezhetnek majd be náluk az érdeklődők. Ezt tükrözi a már zajló három agrárárverés palettája is. Egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei gazdaság jóvoltából egy 2011-es, valamint egy 2012-es évjáratú, szakszerviz által karbantartott New Holland traktor, illetve egy 2009-es Same traktor került aukcióra, december 16-i zárással.

További részletek, fotók és licitálás ide kattintva.

Tartálykocsi aukción

Tartálykocsira is lehet licitálni – fotó: Intergavel

Az egyik Somogy megyei gazdaság egy 2007-es évjáratú, rendszeresen szervizelt Fendt traktort, valamint tartálykocsit, trágyaszórót, váltva forgatós ekét, kultivátort, vetőgépeket és egy állatszállítót bocsátott árverésre, amely december 14-ig tart.

Információkért kattinson ide!

Szintén december 14-én ér véget egy másik Somogy megyei gazdaság aukciója, a kínálatban vetőgéppel, mélylazítóval és körbálázóval.

Bővebb információkért kattintson ide!

Pótkocsi, utánfutó aukció

Az árverésre bocsánott gépek és eszközök személyesen is megtekinthetők – fotó: Intergavel

Az Intergavelnél megszokott módon minden árverés esetén van lehetőség a gépek, eszközök személyes megtekintésére is. Az ezzel kapcsolatos információk megtalálhatók az adott aukció honlapján, ahol a regisztrációra, licitálásra vonatkozó tudnivalók is elolvashatók.

A vállalati aukciósház rugalmas megoldásokkal várja azok jelentkezését is, akiknek nagyobb mennyiségű eladó eszközük van, és szeretnének 2022 első negyedévében tető alá hozni egy árverést.

Aki tehát már most a jövőt tervezgeti, és szeretné fejlődő háttérrel, megerősödve kezdeni a következő idényt, az Intergavelre ezúttal is számíthat!

Intergavel logo

https://intergavel.com/

Telefon: +36 23 200-120, +36 30 695-0566, +36 30 353-7481
E-mail: info@intergavel.hu