Amikor megbízható tudást keres, 30 év tapasztalat azért már sokat nyom a latban, ugye? A METALWOLF Kft. ennyi ideje gyárt mezőgazdasági talajművelő gépeket – magyar talajviszonyokra, magyar gazdák igényeire szabva.

mezőgazdasági gép

A Metalwolf Kft. székhelye Géderlakon – fotó: Metalwolf Kft.

Hadd meséljünk az eltelt évekről és a megtett útról! Mi kell ahhoz, hogy ilyen mezőgazdasági gépek szülessenek?

Szükség van elhivatott emberekre

A cég alapítója, Farkas László a gépgyártásban dolgozott fiatal kora óta. Az önálló cég profiljához egy hollandiai úton látott, mezőgép javítással foglalkozó kis családi üzem adta az ötletet. Kitartóan, alázattal, a minőséghez mindig ragaszkodva építette fel a Metalwolf-ot 1991 óta. Fia, Farkas Csaba már 20 éve a cégben dolgozik, tervezőmérnökként. Gépészmérnöki tudására támaszkodva folyik az egyedi tervek kidolgozása, illetve az új termék fejlesztése. A családi összefogás mindig biztos alapot adott az elmúlt évtizedekben. Dolgozói létszám 12 főről mára már 28 főre bővült.

Farkas László Metalwolf Kft.

Farkas László, a Metalwolf alapítója, ügyvezetője – fotó: Metalwolf Kft.

Metalwolf

Farkas Csaba, a Metalwolf ügyvezetője – fotó: Metalwolf Kft.

Kell egy telephely

Géderlak az ország közepén, ideális helyen van. A Duna partján, Pakssal szemben, Kalocsától 15 km-re – mindenhonnan könnyen elérhető. A telephely régen a helyi TSZ gépgyártó, és szerviz melléküzemágának adott otthont. Ezt vette át a Metalwolf a rendszerváltást követően. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ma modern, minden szükséges géppel felszerelt gyártócsarnokban folyik a munka, a vállalat ügyfeleit pedig egy kényelmes, barátságos irodában fogadják.

Metalwolf Kft. ügyféltér

Modern ügyféltér a Metalwolfnál – fotó: Metalwolf Kft.

Kell még persze megfelelő gyártókapacitás is

A gyártókapacitást a cég folyamatosan fejleszteti, így jelenleg szinte mindent házon belül tudnak intézni. A két gyártócsarnokban a 12 méteres szálanyagokat darabolják, hegesztik, aztán a szemcseszóró fülkében felületkezelik a vázakat. Az alkatrészeket a CNC gép forgácsolja vagy a plazmavágó gépük darabolja. A festés a korszerű elvárásoknak megfelelő festőfülkében történik, aztán pedig jöhet az összeszerelés. A kapákat és a tárcsalapokat a legjobb minőség biztosítása miatt kifejezetten ezzel foglalkozó világcégektől szerzi be a vállalkozás – a kapákat Németországból, a tárcsalapokat Spanyolországból. A kész gépeket a Metalwolf munkatársai teherautóra pakolják és házhoz szállítják a megrendelőknek.

mezőgazdasági gép gyártás

Új gyártócsarnokban folyik a munka a Metalwolfnál – fotó: Metalwolf Kft.

Kell egy értékesítési hálózat

Hogy könnyen és kényelmesen megtalálják a Metalwolf termékeket a gazdák, az ország minden megyéjében vannak viszonteladóik, illetve székhelyükön is megvásárolhatók a gépek. A Metalwolf szívesen vesz részt kiállításokon, hiszen ez a leghatékonyabb módja a tapasztalatcserének: a beszélgetésekből kiderül, mi az, amivel elégedettek vásárlók, mi az, amin javítani kell, illetve milyen irányba érdemes folytatni a termékfejlesztést.

Kell egy cél, amihez ragaszkodunk: a Metalwolf csapata elkötelezett a lehető legjobb minőség mellett

A fejlesztések során csakis olyan tervet engednek megvalósulni, ami megbízhatóan működik és kiállja az idők próbáját. A felhasznált anyagok tekintetében sem hajlandóak kompromisszumra. A cég 30 éve ugyanott elérhető, ez a folyamatos alkatrészellátás biztonságának is záloga.

Ami pedig a legfontosabb:

kellenek a magyar gazdák, akik fontosnak tartják, hogy a magyar földeket magyar eszközökkel műveljék!

Legyen Ön is ilyen gazda, keresse a Metalwolf kollégáit!

Metalwolf Kft.
6300 Géderlak, Tavasz u. 12.
Telefon: 06 78 517 070
Mobil: 06 20 350 8059

Hogy dolgozik a METALWOLF?

Az erről készült izgalmas videót tekintse meg itt:

Látogassa meg a Metalwolf honlapját, ahol minden műszaki információt megtalál a gépekről!