Miért vásároljon eredeti KUHN alkatrészt?

  • Minőség

A gyári KUHN alkatrészek egyik legfőbb jellemzője a kimagasló minőség.

Az alkatrészek többsége a KUHN gyáregységeiben, öntödéiben készül, ezáltal folyamatosan ellenőrizzük és garantáljuk a magas minőséget.

A teljes gyártási folyamatot felölelő minőség-ellenőrzés a beérkező nyersanyag bevizsgálásától, a megmunkálási folyamatokon át (kovácsolás, préselés, hegesztés stb.), egészen a késztermék ellenőrzéséig tart.

  • Elérhetőség

Cégünk rendkívül nagy hangsúlyt fektet az anyaggazdálkodásra, gyártás-optimalizálásra, a megfelelő készletszint fenntartására a gyors kiszállításra, azért, hogy a KUHN gépekhez szükséges alkatrész a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésre álljon és az esetleges állásidő a minimálisra csökkenjen.

Kezelje és tartsa karban gépparkját!

MyKUHN

A 2021-es év végén Magyarországon is elindult a gazdák körében egyre népszerűbb MyKUHN portál.

A MyKUHN online ügyfélplatformon minden regisztrált KUHN eszköz elérhető online, hogy a legtöbbet kihozza gépéből! Amint bejelentkezett az oldalon, egy felületen kézben tarthatja gépeit, közvetlen hozzáférése lesz az eredeti alkatrészekhez, alkatrész-katalógushoz és a kezelői kézikönyveket is könnyedén letöltheti.

MyKUHN segítségével alkatrészeket kereshet, akár cikkszám segítségével, akár az online elérhető alkatrész-katalógus használatával. A platformnak köszönhetően egy adott alkatrész megkeresése egyszerű feladattá válik. Továbbá ellenőrizni tudja a kiválasztott alkatrész elérhetőségét és hozzá tudja rendelni vásárlói kosarához a nap 24 órájában minden nap.

Kezelési kézikönyvek

Saját gépei «Gépparkom» részben történő regisztrációjának köszönhetően Ön kényelmesen hozzá tud férni a regisztált gépek kezelési útmutatóihoz. Férjen hozzá minden beállítási és karbantartási információhoz online, azonnal.

Digitális szolgáltatások

A MyKUHN felületre belépve küldje el kijuttatási térképét a számítógépéről erőgépére a KUHN Easy Transfer segítségével. Tekintse meg távolról a KUHN munkagépének CCI monitorát munkavégzés közben a KUHN Remote View használatával.

Szeptemberi alkatrészakció kizárólag a MyKUHN portálon

Szeptemberben a MyKUHN portálon leadott megrendeléseket a promóció időtartam alatt ingyenes szállítással juttatjuk el Önhöz.

A MyKUHN az Ön online portálja. Csatlakozzon most és fedezze fel, hogyan könnyítheti meg a gépparkjának kezelését. Lépjen be Ön is a KUHN új online szolgáltatásának világába!

MyKUHN portál a géppark kezeléséhez

Forrás: KUHN Mezőgazdasági Gép Kft.

Az akció feltételeiről és a gépek pontos felszereltségéről érdeklődj az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy keresd a KUHN Magyarország kereskedelmi képviselőit!

KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. | www.kuhn.co.hu | infohu@kuhn.com | +36 76 500 460

Szeretnél az elsők között értesülni a KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. akcióiról és aktuális híreiről? Kövesd a Facebook-oldalukat ide kattintva!