A 2016-os AGROmashEXPO-n az alábbi partnereinknél talál meg bennünket:

• Agro-Roll 96 Kft., G pavilon 501A
• Agroker Holding Zrt., B pavilon 11A
• Sz-Agro 2007 Kft. (Fagano-Agro Kft.), A pavilon 307B
• Készenlét Zrt., A pavilon 211B
• Sioagrár Kft., A pavilon 101B

A GRANIT PARTS az európai pótalkatrész-ellátás egyik meghatározó szereplője. Az átfogó kínálat mintegy 150 000 mezőgazdasági cikket, innovatív terméket tartalmaz, amelyek igényes tartalmú és formai kivitelű katalógusokban találhatóak. Magyar nyelvű katalógusaink díjmentesen állnak minden mezőgazdasági gépkereskedő rendelkezésére.

MM Weber Kft

Új webáruházunk a cikkek, termékek keresésének hatékony segítője. Gépkereskedőink munkája lényegesen egyszerűsödik, mintegy 4.380.250 terméket (eredeti alkatrészekkel bezárólag) tartalmazó adatbankunk is elérhető. Szinte az összes pótalkatrész kedvező áron, egyszerűen rendelhető.

A megrendelt árut a GRANIT központi raktárában csomagolják, a kiszállítás, akár 24 órán belül megtörténik. A GRANIT és az MM Weber Kft. hatékony és eredményes együttműködésének köszönhetően immár Magyarországon is teljes körű a kereskedői hálózat, a pótalkatrész-ellátás az ország egész területén garantált.

térkép

A GRANIT logisztikailag élenjáró heeslingeni központi raktárából szolgálja ki igényes európai ügyfeleit. A GRANIT PARTS további előnye, hogy az érdeklődő választhat az eredeti és az utángyártott alkatrészek között. Az utángyártott alkatrészek lényegesen olcsóbbak, mint az eredetiek. A GRANITPARTS utángyártott alkatrészeinek KIVÁLÓ minőségét független külső labor folyamatosan ellenőrzi. Az MM Weber Kft. a magyar mezőgazdasági piac sajátosságainak és adottságainak alapos ismerőjeként, a GRANIT PARTS magyarországi partnereként és általános importőreként sok esztendeje áll ügyfelei rendelkezésére.

Termékeink minősége, logisztikai rendszerünk, vevőszolgálatunk, szakembereink felkészültsége, termékismerete, értékesítési csapatunk megalapozott elméleti és gyakorlati képességei és tapasztalatai a magyar piacon is garantálják – GRANIT és MM Weber Kft.– a nyerő páros. Több mint 10 éve magyarországi mezőgazdasági ügyfeleink szolgálatában.

Tekintse meg a 2016-os AGROmashEXPO-ra készített végfelhasználói akciónkat!
Kattintson IDE és válogasson kedvére kínálatunkból!