Ismerős arcok, CASE IH traktorok, Pöttinger zöldsor, egy barátságos helyszín és több, mint száz gazdálkodó. Ilyen összetevőkkel eleve sikerre ítéltetett a hagyományos Gudmon Show – ezúttal újragondolt változatban.

A Gudmon család farmján megrendezett szálastakarmány betakarítási gépbemutatón a baráti hangulatról és a szakmai tudásról az AgroMax Kft. csapata gondoskodott – a gazdálkodók aktív részvételét pedig két magyarországi géppremierrel és több mint 10 mozgó gépkapcsolattal is sikerült meghálálni.

"Azt tapasztaltuk, hogy a csillogó-villogó telephelyeken tartott nyílt napok helyett a termelők sokkal inkább értékelik azt, ha egy működő gazdaságba invitálják őket gépbemutatóra. Talán ennek is köszönhetjük az idei Gudmon Show sikerét – no meg annak, hogy nálunk őszinte, megbízható, komoly szakértelemmel rendelkező társaságra találtak a gazdálkodók, ahol gördülékenyen megy a CASE IH erőgépek szerviz-kiszolgálása.

gyorsan – jó minőséget – jó áron filozófiának a megvalósítását tűztük ki célunkként, amikor Várkonyi Bence kollégámmal megálmodtuk a cégünket" – nyilatkozta Gazdagh András, az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. munkatársa.

"A CASE IH Puma X traktor magyarországi premierjét most nálunk láthatta először a közönség munka közben – és

külön örömünkre szolgál, hogy ezt a gépet egy olyan családi gazdaságban mozgathattuk meg, amelyre eredetileg is tervezték.

Többcélú feladatok, univerzális kihasználhatóság, kényelem a család bármely tagjának, aki beugrik a traktorba és már teszi is a dolgát, ha kell.

A Pöttinger nagy múltú munkagépgyártó vállalattal sem új keletű a kapcsolatunk – így a Gudmon Show-n is igyekeztünk a teljes zöldsorral felvonulni.

A szálastakarmány gépbemutató főszereplőjeként emelhetjük ki a Pöttinger Impress bálázót, amely egy teljesen új fejlesztésű eszköz a piacon" – nyilatkozta Várkonyi Bence.

 

Az AgroMax-ról dióhéjban:

Az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. 2017 elején indult, így egy fiatal vállalkozásról van szó – ezt mégis ellensúlyozza alapítóinak és munkatársainak nagy szakmai múltja. Nem túlzás kijelenteni, Gazdagh András és Várkonyi Bence évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a Case IH gépek értékesítésében és javításában. Az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. partnereinek ez nem újdonság, hiszen jól ismerik a fiatal szakembereket – ezeknek a kapcsolatoknak a túlnyomó része hosszú évekre nyúlik vissza.

Az alapvetően szervizszolgáltatásra és alkatrész kereskedelemre létrehozott vállalkozás természetesen új és használt Case IH traktorokkal és kombájnokkal is kiszolgálja partnereit Pest, Nógrád és észak-Bács-Kiskun megyékben.